MTI Kult

Meghalt Magnum legjobb barátja

Nyolcvannégy éves korában elhunyt John Hillerman amerikai színész, aki Jonathan Higginst, a címszereplő társát alakította a Magnum című detektívsorozatban.

MTI / hvg.hu Autó

Gyász: Autóbalesetben elhunyt a 21 éves kajakos

Tragikus balesetben vesztette életét Janza Richárd, ifjúsági világbajnok sportoló. A fiatal kajakos annak a karambolnak az egyik halálos áldozata, ami péntek éjjel történt a budai Szentendrei úton. A piros lámpánál álló autójukba hátulról nagy sebességgel belerohant egy másik kocsi, a sofőr életben maradt, a rendőrség őrizetbe vette.

hvg.hu Kult

Meghalt a Trónok harcának szereplője

Kilencvenhárom éves korában elhunyt Peter Vaughan brit színész, akit nálunk elsősorban a Trónok harca sorozatban játszott szerepe miatt ismerhettek.

hvg.hu Gazdaság

Zwack: csak bele kell ordítani a tükörbe!

A múlt hétvégén elhunyt Zwack Péter rendkívül fontosnak tartotta azt, hogy bármilyen környezetbe is kerüljünk, mindig meg tudjunk maradni egyszerű embernek. A 2008 óta a Zwack Unicum Nyrt. tiszteletbeli elnöki posztját betöltő egykori üzletember szerint meg kell tanulnunk azt, hogy mi irányítsuk saját életünket. Saját kudarcainkat pedig csak pozitív és önbizalommal teli gondolkodással tudjuk legyőzni.

MTI Sport

Zuhany alatt halt meg a norvég úszósztár

Huszonhat éves korában meghalt Alexander Dale Oen, a norvég úszósport kiemelkedő alakja, aki Gyurta Dániel egyik legnagyobb vetélytársa is volt az utóbbi évek világversenyein.


A címlapról ajánljuk