MTI Világ

Nelson Mandela meggyógyult

Nelson Mandela volt dél-afrikai elnök meggyógyult decemberi műtétje és az azt követő tüdőfertőzés után - közölte vasárnap az ország államfője orvosokra hivatkozva.

MTI Sport

Két nap alatt gyógyultak meg az ukrán futballisták

Meggyógyultak az ukrán labdarúgó-válogatott tagjai, akik kedden erős gyomorfájdalmakra panaszkodtak. Oleg Blohin szövetségi kapitány azt mondta: minden játékosa egészségesen várja a svédek ellen hétfőn sorra kerülő Európa-bajnoki találkozót.

MTI Világ

Dolgoztatnák Timosenkót a börtönben gyógyulása után

A börtönbüntetését töltő Julija Timosenkónak dolgoznia kell, mihelyt azt az egészségi állapota lehetővé teszi - jelentette ki pénteken Alekszandr Liszickov, az ukrán büntetés-végrehajtás vezetője a RIA Novosztyi Ukraina hírügynökség hírportálja szerint.

MTI Sport

Rendbe fog jönni Sesum szeme

Valószínűleg nem sérül a látása Zsarko Sesumnak, a szerb kézilabda-válogatott játékosának, akit a horvátok elleni, péntek esti Európa-bajnoki elődöntőben eltalált egy lelátóról bedobott tárgy.

MTI Plázs

Svájcban a legjobbak a beteg gyerekek esélyei

Csádban és Szomáliában a legrosszabbak, Svájcban, illetve Finnországban a legjobbak a gyerekek esélyei a gyógyulásra, ha megbetegszenek - állapította meg a Save the Children nevű jótékonysági szervezet.

hvg.hu Plázs

Kiket lehet hidegsokkal gyógyítani?

Terjed a sportsérülések kezelésében a drasztikus lehűtésen alapuló hidegsokk-terápia, amelynek története legalább kétszáz évvel ezelőttre nyúlik vissza.

1 2

A címlapról ajánljuk