hvg.hu Gazdaság

Mi lett Ferenc pápa Lengyelországban használt autóival?

Idén júliusban Lengyelországban tartották a katolikus egyház szervezte ifjúsági világnapokat. A négynapos eseménysorozat több rendezvényén Ferenc pápa is részt vett. A Lengyelországon belüli utazásokhoz három Volkswagen Golfot használt.

hvg.hu Itthon

Most akkor kinek tartozik Török Zsolt és mire gyűjtött?

Kedd délután még homályos volt kissé, hogy a Selmeczi Gabriellával szemben elvesztett pere után pontosan kinek és mennyit kellene fizetnie az MSZP-s Török Zsoltnak. Friss Facebook-bejegyzése szerint elvileg már senkinek, mert a pártja megsegítette őt. Selmeczi Gabriella a Magyar Időknek azt mondta, hogy neki az MSZP a teljes megítélt összeget megfizette, már azelőtt, hogy a szocialista politikus gyűjtésbe kezdett.

Iliás-Nagy Katalin Itthon

„Azért vaterázok, hogy több időm legyen az életre”

Az egyediségre, a különlegességre, de legfőképpen a formákra vadászik. Hajnalban kezdődik a hajsza a bolhapiacon, az elejtett zsákmányok értékesítése viszont már a neten történik. Ő a virtuális ószeres, akinek a Vatera a szupermarket. A felső korlát nélküli internetadó őt is tönkretenné. Életbűvészek, 2. rész.

MTI Itthon

Kiss Péter körzetében holnap kezdődik az ajánlásgyűjtés

Hétfőig minden újpesti választópolgárnak meg kell kapnia a novemberi időközi országgyűlési választás kitűzéséről szóló értesítőt, a jelöltek hétfőn kezdhetik gyűjteni a választók ajánlásait az időközi választásra.

hvg.hu Gazdaság

Így lehetünk milliomosok

Minden bizonnyal mindennél több írás született arról, hogyan lehet minél több pénzt keresni, mint bármilyen más témáról. A Business Insider összegyűjtött kilenc tippet, hogyan váljunk millimosokká.

1 2 3

A címlapról ajánljuk