hvg.hu Itthon

Másfél éves unokahúgát akarta cigizésre bírni egy férfi

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt a XX. és XXIII. kerületi kapitányság gyanúsítottként hallgatta ki L. G. budapesti lakost, aki május 25-én a pesterzsébeti otthonukban ölébe ültette és "cigarettáztatta" 1,5 éves unokahúgát – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Mizsur András Itthon

Bekopogtattunk a Teréz körúti gyanúsított házába

Szerdán elfogták a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfit Keszthelyen, akiről hamarosan kiderült, hogy a közeli Karmacs településen él. Utánaeredtünk a hírnek - bekopogtattunk a házba, ahol a TEK tegnap nagy erőkkel házkutatást végzett, és körbekérdeztünk a faluban.

Kiricsi Gábor Itthon

Miért gondolják erről a férfiról, hogy a robbantó tettestársa?

Sokan kiszúrták a Teréz körúti videón a tettes körül gyanúsan tébláboló férfit, de ha volt is a robbantónak cinkosa, az szerintünk aligha ez a fickó. Tettestársnak tűnik vajon az, aki az járdán ácsorogva várja meg a szögesbomba robbanását, aztán fejvesztve menekül?

Mizsur András Itthon

Már sejtjük, hogy merre járhatott a körúti robbantó

A hétfőn nyilvánosságra hozott kamerafelvételek alapján beazonosítottuk azt az erzsébetvárosi szállodát, amely előtt biztosan elhaladt a Teréz körúti robbantó. Egy Kertész utcai szórakozóhely kamerája azt is rögzítette, hogy merre hagyhatta el a körutat a robbantó.

MTI Világ

Megvan a szilveszteri kölni erőszak első gyanúsítottja

Szexuális kényszerítéssel és lopással gyanúsítottak meg egy menedékkérőt Kölnben. A 26 éves algériai állampolgár a németországi városban történt szilveszteri erőszak első olyan feltételezett elkövetője, akit szexuális bűncselekménnyel gyanúsítanak – közölte az ügyészség hétfőn.

hvg.hu Világ

Lockerbie-merénylet: képbe került két újabb gyanúsított Líbiából

A skót hatóságok azonosítottak két líbiait, akik a gyanú szerint felelősek lehetnek az 1988-as Lockerbie-i légikatasztrófáért – jelentették be magyar idő szerint csütörtök délután. A két ember nevét nem árulták el, csak annyit közöltek: szeretnék elérni a líbiai hatóságoknál, hogy skót nyomozók és az FBI emberei kikérdezhessék őket Tripoliban. Kapcsolatban állhattak ugyanis Abdelbaszet Ali Mohamed Al-Megrahival, az egyetlen emberrel, akit elítéltek eddig a merénylet ügyében 2001-ben - jelentette az amerikai AP hírügynökség.

hvg.hu Itthon

Gyanúsított lett Gömöri Zsolt volt paraelnök

Hűtlen kezelés gyanújával hallgatott ki a rendőrség egy személyt pénteken a Magyar Paralimpiai Bizottság ügyeivel összefüggésben. Az illető szabadlábon védekezhet. Az Mno.hu értesülése szerint az illető Gömöri Zsolt, a bizottság volt elnöke.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk