Szlavkovits Rita Itthon

Márki-Zay Péter: "Több Európát, kevesebb Putyint"

Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze. Ünnepi beszédét teljes egészében a kampánynak szentelte a február 25-én megválasztott polgármester.

Domány András Itthon

Ab: Nem minden alkotmánysértés ellen lehet panaszt tenni

A hódmezővásárhelyi polgármesterválasztás kampánya miatt élt panasszal valaki, de az Ab elutasította a panaszt, mondván hiába van az Alaptörvényben kimondva valami szabályként, nem Alaptörvényben biztosított jogról van szó.

hvg.hu Itthon

Lázár: Nem szabad az újságírók elől megfutamodni

Hosszú interjút adott a Promenad.hu-nak a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János beszélt egyebek mellett az elbukott hódmezővásárhelyi polgármester-választásról, nemzetközileg is híressé vált bécsi videójáról és a kapcsolatról az újságírókkal.

Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

Fülke: Tiborcz megijedt és nem beszélhet, Lázár zavart kamaszként csapkod

Kamerát látott és menekülni kezdett Tiborcz István, az ellenzék muníciót kapott tőle is, Hódmezővásárhelytől is. De mihez kezd vele? Március 15-én pedig békemenet, Orbán-beszéd és ellenzéki tüntetés is. A választási kampány hajrájára megérkezett a hvg.hu közéleti podcastja is, a Fülke.

Tóth Richárd Itthon

Lázár Jánosnak Németh Szilárddá kell vedlenie, ha túl akar élni

Elég volt egy jól irányzott pofon ahhoz, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki eddig ki-kikacsingatott az egyenfideszesek közül, beálljon a sorba. És rögtön a menet élére verekedte magát. Nem is engedne neki kevesebbet határtalan ambíciója. Kérdés, milyen perspektívája maradt Lázárnak az osztrák fővárosnál kicsit közelebb? A hvg.hu heti politikai elemzése.

Tóth Richárd Itthon

Megingott Orbán kártyavára

A Fidesz veresége a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson alaposan felforgatta a hazai politikát, hirtelen egészen másképp látszanak az áprilisi parlamenti választás esélyei. A hvg.hu heti elemzése.

MTI Itthon

Lázár elismerte, voltak hibák a kormányzásban

Az áprilisi parlamenti választásnak a bevándorlás a fő kérdése, vagyis az, hogy Magyarország bevándorlóország lesz vagy megmarad magyarnak - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz hódmezővásárhelyi egyéni képviselőjelöltje a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

1 2 3 4 5 6 7
28

A címlapról ajánljuk