hvg.hu Tech

Azok lehetnek bajban, akik wifit használnak

Egy olyan támadás lehetőségéről számoltak be amerikai és kínai kutatók, amellyel akár távolról is könnyen megszerezhetők az áldozat jelszavai, PIN-kódjai.

hvg.hu Tech

Jó lesz vigyázni, hekkerek törtek be a világ legnagyobb online szexközösségébe

Jól teszik, hogy gyorsan jelszót cserélnek az AdultFriendFinder, Cams.com, Penthouse, Stripshow vagy iCams.com közösségi oldalak felhasználói – ezt ajánlják több portálon is azután, hogy kiderült: több mint négyszázmillió felhasználói fiókhoz szereztek hozzáférést az érintett szexoldalakat feltörő hackerek.

hvg.hu Tech

Megvan, ki állította le a fél internetet

A New World Hackers nevű csapat vállalta a felelősséget azért, hogy múlt pénteken egy időre elérhetetlenné vált az internet egy észrevehető része.

hvg.hu/MTI Világ

Hacker-túszdráma az USA és Oroszország között

Moszkva szerint Washington nem akar együttműködni és orosz állampolgárokat támad. Az amerikaiak szerint viszont a férfi támadta meg 2012-ben a LinkedIn nevű munkapiaci szociális hálózat oldalát. Az oroszok ultimátumot adtak.

hvg.hu Tech

Hát ezért ne használjon nyilvános wifi-hálózatot

Tudja, mit beszél: az ismert és mára jó útra tért hacker bemutatta, milyen egyszerűen lehet ellopni a nyilvános wifit használók adatait, majd utána átvenni az irányítást gépük felett.

MTI Világ

Orosz hackerek szállhattak rá a The New York Timesra

Nyomozást indított az FBI és több más amerikai biztonsági szolgálat a The New York Times és más amerikai médiaszervezetek újságíróit ért kibertámadások ügyében, amelyeket feltehetően az orosz hírszerzésnek dolgozó hackerek hajtottak végre – jelentette kedden a CNN, meg nem nevezett amerikai tisztségviselőkre hivatkozva.

1
4 5 6 7 8
27

A címlapról ajánljuk