MTI Világ

Ciklon pusztított Madagaszkáron, tizenhatan meghaltak

Legkevesebb 16 ember halálát okozta Madagaszkáron végigsöprő Giovanna nevű ciklon; a trópusi vihar miatt több mint 10 ezer ember kényszerült elhagyni lakóhelyét - közölte a szigetország katasztrófavédelmi hatósága.

MTI Világ

Bányabaleset Kínában: tizenöten meghaltak

A közép-kínai Hunan tartomány egy bányájában elszabadult és kisiklott egy csilleszerelvény több kocsija, a balesetben 15 bányász meghalt, további három pedig megsérült – jelentette a kínai média.

MTI Világ

Több halálos áldozata is van a hidegnek Szerbiában

Hat halálos áldozatot követelt eddig a kegyetlen téli időjárás Szerbiában; a kiadós havazás, a kemény hideg miatt 14 községben rendkívüli állapotot hirdettek, körülbelül hétezer tanuló nem ment csütörtökön iskolába, mert tanítási szünnapot rendeltek el.

MTI Világ

Százan halhattak meg a 2003-as New York-i áramszünet miatt

Az Egyesült Államok és Kanada egy részét érintő 2003-as hatalmas áramszünet mintegy száz ember halálát okozta - állapította meg egy most elkészült amerikai tanulmány, amely a hivatalos becsléseknél magasabb áldozatszámot úgy kapta, hogy nemcsak az áramkimaradás miatti baleseteket vette számításba, hanem a meglévő betegségekhez köthető többlet haláleseteket is.

MTI Világ

Civilek haltak meg egy afgán öngyilkos merényletben

Legkevesebb négy afgán civilt, köztük egy gyereket megölt és 34-et megsebesített egy autóját felrobbantó öngyilkos merénylő csütörtökön a dél-afganisztáni Laskargáhban - közölték a helyi hatóságok.

MTI Világ

Hárman meghaltak a brazil irodaházi összeomlásban

Három halálos áldozatot emeltek ki csütörtök délelőtt (helyi idő szerint) a romok közül Rio de Janeiróban, miután előző este három irodaépület omlott össze a brazíliai metropolis forgalmas óvárosában.

MTI Világ

Hajókatasztrófa: öt halottat találtak

Az olasz parti őrség búvárai öt holttestet találtak kedden a Giglio szigetnél pénteken elsüllyedt óceánjáró roncsában - jelentették be a hatóságok.

MTI Világ

Kilenc hónapos gyerek is meghalt egy római rablásban

Egy kínai kereskedő és kislánya esett áldozatául a Rómában történt újabb erőszakos bűncselekménynek; egy éven belül ez volt a tizenharmadik halálos kimenetelű rablótámadás a bűnözés felerősödésével küzdő olasz fővárosban.

MTI Világ

Ismét robbantottak Bagdadban

Négy robbanás történt Bagdadban, legalább 25 ember meghalt és hatvankilenc megsebesült az iraki főváros síiták lakta negyedeiben.

MTI Világ

Pokolgép robbant Pakisztánban, nyolcan meghaltak

Pokolgépes merényletben nyolcan meghaltak és legalább tizennyolcan megsebesültek pénteken az Iránnal és Afganisztánnal határos pakisztáni tartomány, Beludzsisztán székhelyén, Kvettában.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával