hvg.hu Itthon

Két fiút is saját rokona ölt meg a jánoshalmi családban

Először a legidősebb felnőtt fiú támadt késsel az apjára, majd fél évvel később a legkisebb fiú agyonverte az egyik bátyját, újabb fél év elteltével pedig az apa késelte halálra egyik fiát. Az anya idén februárban elköltözött otthonról.

hvg.hu Itthon

Agyonverte apját egy férfi tegnap este

Egy törökszentmiklósi házban az idős apa és 48 éves fia összeveszett. A fiatalabb férfi olyan súlyosan bántalmazta apját, hogy az a helyszínen meghalt.

MTI/hvg.hu Itthon

Agyonvertek egy embert szombat hajnalban

Három embert vettek őrizetbe az egyik várpaloltai utcán történt bűncselekmény miatt. Az áldozatot hiába szállították kórházba, még aznap meghalt.

hvg.hu Itthon

Elfogták az újpesti gyilkost

A most elfogott férfi a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott egy másik férfit a József Attila utcában, hogy az a kórházban belehalt sérüléseibe. Akkori lapinformációk szerint átvágták a torkát. A gyanúsított elismerte a bűncselekményt.

MTI Itthon

Babakocsiban fekvő gyereket ütött agyon a sarkadi gyilkos

Ősszel hirdethetnek ítéletet egy újabb gyerekbántalmazási ügyben. A vád szerint P. Zoltán vádlott hónapokon át ütötte, rúgta, harapta élettársa gyerekeit, akiket a pár vészesen elhanyagolt. A férfi 2013. májusban betépve akkorát ütött a babakocsiban fekvő gyerek fejére, hogy betörte a koponyáját, és a kicsi meghalt. A bíróság zárt tárgyalást rendelt el a most kezdődő perben.

hvg.hu Itthon

Kilökték a kocsmaajtón, meghalt

A felsőmaraci férfi kötekedett, mire kilökték a kocsmából. Olyan szerencsétlenül verte be a fejét, hogy rá két napra meghalt. A rendőrség a nyomozást lezárta, vádemelést javasolnak.

1 2

A címlapról ajánljuk