hvg.hu Itthon

Megjöttek az első használt osztrák kocsik a MÁV-hoz – fotók

Hivatalosan egyelőre nem tudni, melyik vonalon járhatnak majd azok a használt osztrák kocsik, amelyek közül nemrég érkeztek meg az első szerelvények Magyarországra. Az Indóház.hu-n láthatóak az első fotók, amelyeket Hegyeshalomban készítettek a kocsikról.

hvg.hu Itthon

Szauna volt az új pesti buszokon

A hőség miatt többen rosszul lettek azokon a használt buszokon, amelyeket használtan vásárolt nemrég a BKV. Nem lehetett ablakot nyitni, és volt olyan jármű, amelyben a klíma csak meleg levegőt fújt – olvasható BKV Figyelő blogon.

hvg.hu Baleset

Lángolt a tető, elpusztult egy nyúl

Tűz pusztított egy húsfüstölésre is használt melléképületben hétfőn hajnalban Nagybajom közelében. Egy nyúl elpusztult - írja a sonline.hu.

automenedzser.hu Autó

Melyik a legjobb használt terepjáró?

A GTÜ szakemberei a fék, a kormányzás, a világítás, a kipufogórendszer, a karosszéria, a motor és a futómű működéseit...

Autó

A tíz legjobb használt kisautó – toplista

Németországban minden évben közzéteszik az autók műszaki állapotát bevizsgáló hatóságok tapasztalatait. A GTÜ elnevezésű (Gesellschaft für Technische Überwachung) szervezetnél idén 5 millió személyautó műszaki felülvizsgálatát végezték el. Ennek alapján állítottuk össze a legmegbízhatóbb és a legmegbízhatatlanabb kisautók listáját.

1 2 3

A címlapról ajánljuk