Torontáli Zoltán Gazdaság

Nepperkedne? Itt van néhány tipp, hogyan válasszon használt autót

Hány évesen érdemes megvenni, és hány évesen érdemes eladni egy alsó középkategóriás családi autót ahhoz, hogy a legkisebb értékvesztést szenvedje el a tulajdonos? Megnéztük a számokat, és nem egészen azt az eredményt kaptuk, amit józan paraszti ésszel vártunk.

Das WeltAuto

Céges autót venne használtan? Megmutatjuk a lehetséges finanszírozási formákat

A nagyobb vállalatok az autóbeszerzések során inkább új autókat vásárolnak, azonban a kkv-k esetében jó alternatívát jelentenek a minőségi, ellenőrzött múltú használt autók is. Az országos márkakereskedői hálózattal rendelkező Das WeltAuto telephelyein éppen ezért az elmúlt időszakban jelentősen nőtt a céges vevők száma: míg korábban a magánvásárlók voltak többségben, az elmúlt évben már ötven százalékra emelkedett a vállalatok aránya. Ezzel persze az újautós statisztikát még közel sem érte el a használt autós terület, hiszen ott a vásárlók 80-90 százalékát teszik ki cégek.

hvg.hu Autó

Nem biztos, hogy Gyurcsányé volt az eladó Audi

A Csonti Car nem tudja és nem is akarja bi­zo­nyíta­ni, hogy tényleg Gyurcsány Ferenc használ­ta azt a ko­csit, amit 3,5 millióért kínálnak eladásra. Korábban ezzel reklámozva akarták eladni.

Das WeltAuto

Ezekből a márkákból hozzuk be a legtöbbet használtautónak

Évről-évre egyre nő a hazai gépjárműátírások száma, így a 2010-es válság óta folyamatos növekedés jellemzi a piacot. Ugyan jelentős mennyiségű gépkocsi cserél gazdát és érkezik a határon túlról, mégis a fiatal használtautók hiánya jellemzi a magyarországi autóipart.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk