hvg.hu Nagyítás

Dermesztő hideg és búcsú - az év első hete képekben

Megdőlt az országos hidegrekord, több hazai tavon is biztonságosan korcsolyázhattunk, búcsúzik a Fehér Háztól Michelle Obama, elhunyt a legendás üzletember, Klapka György, elrajtolt a 2017-es Dakar-rali mezőnye. Az elmúlt hét érdekes képeiből válogattunk.

hvg.hu Közlekedés

Fotó: Egy hattyú okozott dugót a Gubacsi hídon

Sorra történtek hétfő reggel a balesetek a csúszós utak miatt, de a BKK egy igen ritka esetről is beszámolt a Facebookon: a Gubacsi hídon közel 15 percig állt a forgalom egy hattyú miatt, ami az úton mászkált, és valahogy senkinek nem sikerült elhessenteni onnan. A hattyú Csepel irányából okozott nagy torlódást, végül rendőri segítséggel sikerült leterelni a hídról.

MTI Shake

Bárki meggyűrűzheti a balatoni hattyúkat két napig

sütörtökön és pénteken hattyúgyűrűzés lesz a Balatonon. A gyűrűzésre azért augusztus közepén kerül sor, mert ekkor jelentkezik a lúdalakúak különleges, a madarak többségétől eltérő vedlési sajátossága, a lohosodás.

hvg.hu Itthon

Hattyúk költöztek egy belvizes szántóföldre

Hattyúpár költözött egy belvíz miatt kialakult kis tóba az Ács melletti szántóföldön - közölte a kemma.hu Komárom-Esztergom megyei híroldal, amely egy fotót is közzétett az állatokról.

MTI Gazdaság

Drágább karácsonyt ígérnek egy brit versike nyomán

A hattyúk és a körtefák ára is nőtt egyebek mellett, ezért a tavalyi árakhoz mérten több mint hat százalékos emelkedést mutat az Egyesült Államokban az ismert brit karácsonyi mondóka alapján hagyományosan kiszámított karácsonyi árindex.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával