Bejelentkezés  

Kispuskával sétált Hevesen, őrizetbe vették

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 51 éves férfit, aki kispuskával a vállán sétált Hevesen. Kiderült, hogy a fegyverhez nem volt engedélye.

hvg.hu

Érezhető földrengés volt Hevesben

A földrengés az áprilisi, 4,8 magnitúdójú földmozgás utórengése volt.

hvg.hu

Megint földrengés volt Hevesben

Kisebb, a Richter-skála szerinti 2,3-as erősségű földrengés volt hétfőn éjjel a Heves megyei Heves térségében.

MTI

Bennégett házában egy ember Hevesen

Kigyulladt egy családi ház, hétfőn reggel, Hevesen. A tűzben egy ember életét vesztette - értesült a HavariaPress.

Meghalt a patakba hajtó sofőr

Egy ember életét vesztette, amikor autójával a Gyöngyös patakba hajtott vasárnap a 3-as számú főút és a gyöngyöshalászi elágazás kereszteződésében - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

MTI

Elfogta egy idős házaspár támadóit a rendőrség

Tavaly október 14-én éjszaka két ismeretlen férfi behatolt egy kerecsendi ingatlan udvarára, a házból kilépő idős nőt megverték, és letépték arany nyakláncát. Ezután bántalmazták az ágyban fekvő férjet is, és bottal hadonászva ékszerek átadására kényszerítették a házaspárt. Most elkapták őket.

MTI

Mit tegyünk, ha megmozdul a föld a lábunk alatt?

A múlt hét végén közepes erősségű földrengés rázta meg a Jászberénytől nem messze lévő Heves községet és környékét. A Richter-skálán 3,5 erősségű rengés miatt számos épületben keletkezett repedéskár, kéménykár, illetve sérült a vakolat. Nem árt tehát tudni, mi a teendő, ha a lábunk alatt megmozdul a föld.

hvg.hu

Járókelők állították meg a lottózót kirabló férfit Hevesen

Kiraboltak egy lottózót kedden Hevesen, az elkövetőt azonban két járókelő feltartóztatta az utcán a rendőrök kiérkezéséig, így a férfinak nem sikerült elmenekülnie - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

Halálra gázoltak egy biciklist Hevesen

Halálra gázolt egy kerékpárost egy személyautó szerdán Hevesen - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

Majdnem meghaltak a fűrészporos kályha miatt

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett két ember Hevesen, szombat délután. A kályhából visszaáramlott a gáz.

MTI

Kigyulladt lakatosműhelyben égett meg a tulajdonos

Kigyulladt egy lakatosműhely pénteken Hevesen, a tulajdonos könnyebb égési sérüléseket szenvedett. Az égő műhelyből robbanásveszélyes palackokat hoztak ki a tűzoltók - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

MTI

Cigánybűnözés ellen a Jobbik, Vona ellen a romák tüntetnek Hevesben

Kerecsendben biztosítják a rendőrök a Jobbik rendezvényét, amivel párhuzamosan a megye Cigány önkormányzata evangelizációt tart, hogy ezzel „válaszoljanak Vona Gábornak”.

hvg.hu

A fideszes képviselők elhatárolódtak a hevesi Fidesz-elnöktől

A hevesi önkormányzat fideszes képviselői elhatárolódnak a városi Fidesz-elnök azon állításától, amelyben közpénzek felelőtlen kezelésével és az iskolások ebédpénzének eltüntetésével vádolta a város független polgármesterét – derül ki abból a közleményből, amelyet három fideszes képviselő írt alá.

MTI

Ovis ebédpénzek eltűntetésével vádolják a hevesi polgármestert

Közpénzek felelőtlen kezelésével, az óvodások és iskolások ebédpénzének eltűntetésével vádolja a hevesi Fidesz a város független polgármesterét, ezért feljelentést tesz az ügyben - írta közleményében a pártszervezet elnöke hétfőn.

MTI

"A Sziget fesztiválon valószínűleg hiány lesz fűből"

Tizenkét embert vettek őrizetbe, miután felszámolták Heves megyében Magyarország eddigi legnagyobb vadkenderültetvényét.

MTI

Vizsoly is csődbe ment

Adósságrendezési eljárás indított Vizsoly önkormányzata ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság. A bíróság ezzel kapcsolatos határozata kedden jelent meg a Cégközlönyben - írja az Index.

Index

Csődbe jutott Heves

Akár 1,5 milliárd forint értékű követelést is benyújthatnak a hitelezők a Heves városa ellen megindult adósságrendezési eljárás során - közölte a település polgármestere hétfőn. A független Csáki Zsigmond szerint a szállítói tartozás 400 millió forint, illetve egymilliárd forintra rúghatnak a további követelések.

MTI

Adósságrendezési eljárás indult Heves ellen

Adósságrendezési eljárás indult Heves városának önkormányzata ellen - közölte a település alpolgármestere pénteken.

MTI

Felrobbant egy lőszerraktár Bulgáriában

Hét ember sebesült meg kedden Bulgária délkeleti részén, Szliven közelében egy lőszerraktárban bekövetkezett robbanássorozatban.

MTI

Letörte egy buszsofőr a sorompót Hevesen - keresi a rendőrség

A rendőrség keresi a vezetőjét annak az autóbusznak, amelyik letörte a hevesi vasúti átjáró sorompóját.

12

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X