hvg.hu Tech

Nagy baj van a neten: ha Windows fut a gépén, most azonnal frissítse

A történelem eddigi legnagyobb erejű zsarolóvírusos támadása terjed jelenleg az interneten. A mostanra már nem csak magánfelhasználók gépeit, hanem kórházak működését is megbénító attak egyetlen dologra világít rá: lusták vagyunk és felelőtlenek.

hvg.hu Tech

Windows van a gépén? Akkor most indítsa újra

Mostanra már biztosan mindenkihez eljutott a Microsoft nagy májusi frissítéscsomagja, ami olyan biztonsági rést is betöm, amelyet már aktívan használnak a vírusírók: távolról is át tudják venni a hatalmat a számítógép felett.

hvg.hu Tech

43 hibát vettek ki a Chrome-ból

Összesen 43 hibát, köztük 12 komoly galiba okozására is képes biztonsági problémát távolított el a Chrome böngészőből a Google.

hvg.hu Tech

Indítsa ma újra a Windowst, van miért

Tegnap megérkeztek, ma reggelre már mindenki számára telepíthetők a Microsoft által kiadott fontos hibajavítások. A Windows operációs rendszer és az Internet Explorer böngésző összes (támogatott) verziója érintett.

hvg.hu Tech

Windows XP-je van? Ezt azonnal telepítse

Még egy lélegzetvétel erejéig a felszínre engedi a víz alá nyomott XP-használókat a Microsoft. Bár három hete végleg vége a Windows XP támogatását, most mégis javították a frissen felfedezett, veszélyes biztonsági rést.

hvg.hu Tech

Ezért indul lassabban mostanában a gépe

A múlt héten esedékes nagy Windows-frissítésben tizenegy javítást tett közzé a Microsoft. A csomag telepítése miatt szerda óta pár perccel több idő kell a rendszereknek az első felállásig.

hvg.hu Tech

51 hibával lesz kevesebb a gépén, ha ezt telepíti

Összesen 127 biztonsági hibát javított ki legújabb csomagjával az Oracle. Ebből 51 egyetlen szoftverben, a legtöbbek gépén megtalálható Javában van. Érdemes telepíteni a frissítést.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával