hvg.hu Tech

Ha Windows van a gépén, akkor indítsa ma újra

Kedden kiadták, legkésőbb tegnap pedig minden felhasználóhoz meg kellett érkeznie annak a frissítőcsomagnak, ami kritikus besorolású hibákat javít az operációs rendszer összes támogatott verziójában. Ma tehát érdemes feltelepíteni.

hvg.hu Tech

Windows van a gépén? Akkor most indítsa újra

Mostanra már biztosan mindenkihez eljutott a Microsoft nagy májusi frissítéscsomagja, ami olyan biztonsági rést is betöm, amelyet már aktívan használnak a vírusírók: távolról is át tudják venni a hatalmat a számítógép felett.

hvg.hu Tech

Ha Windows van a számítógépén, indítsa ma újra

Az idei év egyik legkevésbé drámai biztonsági frissítőcsomagját adta ki a Windowsokhoz a Microsoft, de a pakk még így is hat egységből áll, melyek közül három kritikus besorolású biztonsági hibákat javít.

hvg.hu Tech

Indítsa ma újra a Windowst, van miért

Tegnap megérkeztek, ma reggelre már mindenki számára telepíthetők a Microsoft által kiadott fontos hibajavítások. A Windows operációs rendszer és az Internet Explorer böngésző összes (támogatott) verziója érintett.

hvg.hu Tech

Windowst használ? Jobb, ha ezt most frissíti

Érdemes telepítenie a Microsoft októberi hibajavító keddjén kiadott frissítéseket a felhasználóknak, a vállalat egy pakkban rögtön négy kritikusan veszélyes sebezhetőséget is befoltozott.

hvg.hu Tech

Ezért kell ma újraindítani a Windowst

A szokásos hibajavító kedden a felhasználók gépeire küldött, mostanra valószínűleg mindenkihez megérkező frissítési csomagban hét elemből négy telepítése újraindítást igényel. Cserébe biztonságosabb lesz a Windows, melynek mindegyik verziója érintett a javításban.

hvg.hu Tech

Windowst használ? Indítsa ma újra

A Microsoft rendre megtartja havi hibajavító napját. A kedden kiadott csomag mostanra a legtöbbek gépére megérkezhetett, ezúttal egy kritikus sebezhetőséget javítanak vele. A nagyjából minden rendszer böngészőjét érintő frissítés telepítéséhez újra kell indítani a gépet.

hvg.hu Tech

Indítsa ma újra a gépét, ha Windowst használ

A Microsoft szokásos hibajavító keddjén hét biztonsági szoftverfrissítést juttat el a Windowst használóknak, melyek közül kettő az összes támogatott verziót érinti.

hvg.hu Tech

Minden Windows-használó érintett a nagy javításban

Január 8-a az idei év első hibajavító keddje, a Microsoft kiadja szokásos frissítéseit, melyek ezúttal a Windows XP-től a Windows 8-ig minden verziót érintenek, így gyakorlatilag minden felhasználót is.

hvg.hu Tech

Egy kattintástól sokkal jobb lesz a Windowsa

Érdemes a szoftverfrissítés telepítését engedélyező gombra kattintani, az októberi hibajavító keddre ugyanis húsz javítást is elvégzett a Windowsban és más termékeiben a Microsoft. Az ingyenes frissítések magyar idő szerint kedden este váltak elérhetővé az érintett, windowsos számítógépeken.

hvg.hu Tech

Szokatlanul nyugodt lesz a Windowst használók holnapi napja

A Microsoft szeptember havi hibajavító keddje szeptember 11-ére, azaz holnapra esik. Az esemény a havonta megszokottnál kevésbé érinti majd a Windows-használókat, ezúttal ugyanis az otthoni operációs rendszerek kimaradnak a frissítési körből. Következő hónapban viszont komolyan érintettek lesznek.

hvg.hu Tech

Ma mindenkinél újraindul a Windows

Összesen kilenc hibát, köztük öt kritikus sebezhetőséget és négy fontos besorolásút szüntet meg a Microsoft szokásosan kedden érkező, augusztusi javítócsomagja.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával