hvg.hu Gazdaság

Újabb piacot rohannának le Orbánék, még egy ütést kaphatnak Simicskáék

Az Index birtokába került tervezet szerint gyakorlatilag újraépítenék itthon az óriásplakát-piacot. Ez azzal indulna, hogy leszereltetnék az összes óriásplakátot, majd az önkormányzatok a saját területeiken kiválaszthatnák, mely cégek tehetnek ki a mostaniaknál jóval kevesebb és kisebb hirdetéseket. Az Orbán Viktorral összekülönböző Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég az egész üzletét bukhatja – derül ki a cikkből.

hvg.hu Vállalkozás

Nincs munkája, fél Trumptól? Itt a helye

Különös álláshirdetést jelentetett meg a Facebookon Cap Breton kanadai sziget egyik nagy kereskedelmi cége, a The Farmer’s Daughter Country Market. Ha valaki minimum öt évig a cégnél vállal munkát, egy csaknem egy hektáros földbirtokot is kap – ingyen.

hvg.hu Kult

Leesett az állunk Spike Jonze Kenzo-hirdetésétől – videó

Forradalmian új, videóklipeket megszégyenítően pörgős és hatásos képsorokkal reklámozza a Kenzo új illatát Spike Jonze rendező. A főszereplő, akit félig mintha az ördög szállt volna meg, félig pedig pusztító robottá válik a klipben, a 21 éves Margaret Qualley, aki A hátrahagyottakból lehet ismerős. Az ő ragyogó mozgásáért is érdemes megnézni a Kenzo új hirdetését.

hvg.hu Itthon

Anti-Brexit hirdetés: hosszas kampányszöveggel kente el a választ az államtitkár

A DK egyik független parlamenti képviselője, Varju László arra volt kíváncsi, mennyibe került a brit The Daily Mail-en megjelent magyar anti-Brexit hirdetés. A Miniszterelnökség államtitkára megerősítette, hogy 21 millió forint volt az összköltség, de azt nem tudni, ki és mennyiből készítette el az úgynevezett kreatívot.

1 2 3 4 5 6 7
14
A címlapról ajánljuk