Somogyi Tamás Itthon

A pártoknak a Facebook igazi vadnyugat: minden olcsó, és nincsenek szabályok

Az LMP által idén nyáron utcai plakátokra költött szerény összeg a Facebook világában értelmetlen pazarlás. Most, hogy botrányos törvény tiltja a kültéri hirdetéseket, a politikai versengés még nagyobb erővel jelenhet meg a közösségi médiában, ahol egyértelműen a Jobbik teljesít a legjobban. A Facebookra ráadásul nincs törvény, és szabályozni is értelmetlen vállalkozás lenne.

hvg.hu Élet+Stílus

„Nagy lett ez a ház” – szívszorító hirdetésben árulják az egyik veronai áldozat otthonát

Megosztani egy eladó ház hirdetését a Facebookon, hátha az ismerősök továbbosztásának köszönhetően hamarabb gazdára talál – eddig szokványos a sztori. De nehéz jelzőket találni arra a felhívásra, ami hétfőn került ki a közösségi oldalra: az egyik veronai busztragédiában meghalt férfi párja és 2,5 éves kisfiuk költözni szeretnének, mert "tovább kell lépniük". Soha ennyi fájdalom nem volt még ingatlanhirdetésben, ami ugyanakkor a továbblépés megküzdéséről is szól.

MTI Vállalkozás

M2: a közmédia lemondott a reklámbevételekről

Reklámmentessé válik június elsejével az M2 gyermek- és ifjúsági csatorna abban az idősávban, amikor a legkisebbeknek szóló műsorokat sugározza. Ezt a gyereknapon, a Családok világtalálkozója vasárnapi rendezvényén jelentette be .

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk