Rejtély, hogy miért halt meg a 4 napja eltűnt könyvelő

Eredeti útvonalától több száz kilométerre, egy balassagyarmati szállodában találták meg B. Gyula holttestét. Három gyereket hagyott hátra, a rendőrség nem nyomoz az ügyében.

hvg.hu

Mészárlásra készülő férfi lett öngyilkos egy floridai kollégiumban

Tömeggyilkosságra készült az a férfi, akit holtan találtak a Közép-floridai Egyetem (UCF) orlandói kollégiumában, lőfegyverek, lőszerek és házi készítésű pokolgépek között - közölte a rendőrség.

MTI

Londoni olimpia: holtan találtak szállásán egy török bírót

Londoni olimpia: holtan találtak szállásán egy török bírót

Holtan találtak londoni szállodai szobájában egy török bírót, aki a pénteken kezdődő olimpia ökölvívótornáján dolgozott volna.

MTI

Holtan találtak két nőt Budapesten

Holtan találtak két nőt Budapesten, a XXII. kerületi Csap utcában - tudta meg az MTI a BRFK sajtóügyeletesétől kedden kora hajnalban.

MTI

Iskolások találtak meg egy halott férfit Nagykanizsán

Valószínűleg kihűlt és megfagyott az éjszaka az a férfi, akire reggel iskolások találtak rá Nagykanizsa miklósfai városrészében - értesült az MTI a helyszínen.

MTI

Autójában találtak holtan egy férfit az út mellett

Holtan találtak egy férfit az autójában vasárnap délután az Ócsa és Üllő közötti út mentén; a rendőrség kizárta az idegenkezűséget - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

MTI

Holtan találtak Kolontárnál egy biztonsági őrt

Holtan találtak egy biztonsági őrt egy Kolontár környéki építési területen kedden - közölte az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) szóvivője szerdán.

MTI

Holtan találtak egy 86 éves nőt Miskolcon

Holtan találtak egy 86 éves nőt Miskolcon

Holtan találtak egy 86 éves nőt Miskolcon, a Szentpáli utca egyik épületében.

MTI

Emberölés Solton: egy idős asszony holttestére bukkantak

A szomszédok napok óta nem látták az idős nénit, ezért rendőrt hívtak, akiknek a segítségével az idős asszonyt házának konyhájában, arcán egy párnával találták.

hvg.hu

Holtan találták a Nagyvarsányból eltűnt asszonyt

Holtan találták Nagyvarsány külterületén a településről korábban eltűnt 61 éves asszonyt pénteken; a nő halálát valószínűleg kihűlés okozta.

MTI

Holtan találtak egy magyar orvost Thaiföldön

Holtan találtak vasárnap reggel egy 42 esztendős magyar orvost Thaiföldön, a kamalai fürdőhelyen - jelentette a helyi média.

MTI

Meggyilkolhatták a holtan talált asszonyt

Egy 56 éves nőt délután holtan találták a lakásában, és az elsődleges helyszíni adatok felvetették az idegenkezűség gyanúját.

MTI

Holtan találták a Bükkben a diósgyőri rendőrőrs parancsnokát

Holtan találták szolgálati autójában a Bükkben a miskolci rendőrkapitányság diósgyőri rendőrőrsének parancsnokát, a rendőri vezető az elsődleges adatok alapján szolgálati fegyverével, önkezével vetett véget életének.

MTI

Holtan találták Törökországban az orosz titkosszolgálat egyik tábornokát

Törökország egyik földközi-tengeri partszakaszán helybéliek találták meg az orosz titkosszolgálatok egyik tábornokának holttestét - jelentette szerdán a Vatan című török napilap.

MTI

Holtan találták egy erdőben az NBA egykori játékosát

Memphis mellett, egy erdőben holtan találták a 34 éves Lorenzen Wrightot, aki 13 szezonon keresztül szerepelt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

MTI

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X