hvg.hu Plázs

A hat legjobb úti cél a húsvéti szünetre

Lélegzetelállító helyekért nem kell átlépnünk az országhatárt; vízeséseink, tengerszemünk, sőt Nemzetközi Csillagoségbolt-parkunk és bioszféra-rezervátumunk is van. A Trivago összegyűjtötte azokat a különleges, olykor eldugott vidéki úti célokat, melyek tökéletesek egy húsvéti családi kiránduláshoz.

MTI Itthon

Szeszélyes, de napsütéses lesz a hosszú hétvége

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint a következő napokban többször megerősödik a szél, helyenként záporok, de az ünnepi hosszú hétvégén egyre több napsütésre lehet számítani

hvg.hu Itthon

Ünnepnapok: szívás lesz az idei év

Idén karácsonykor a szombati szenteste előtt egész héten robotolhatunk, de bukjuk az augusztus 20-i és a május 1-jei ünnepnapokat is, mert ezek is hétvégére esnek. 2017. január 1-jén, vasárnap már készülhetünk a másnapi munkanapra. Lesz két négynapos ünnep, de az év hidegebb hónapjaiban.

MTI Vállalkozás

Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

Vidéken elsősorban a vízparti, illetve wellness- és gyógyszállodákban van teltház. A budapesti szálláshelyeket kevésbé érinti a négynapos szünet, mert ott a vendégek 90 százaléka külföldi, és így is, úgy is nagy kihasználtsággal működnek a szállodák.

MTI Gazdaság

Két szombaton kell dolgozunk jövőre

Március 5-én és október 15-én kell jövőre dolgoznunk a március 15-i, illetve a november 1-jei hosszú hétvége miatt – tették közzé a kormány.hu-n.

MTI Gazdaság

A szombati pót-munkanapnak nincs semmi értelme

A hosszú hétvégék a vendéglátásnak és a turizmusnak rendkívül előnyösek a növekvő forgalom miatt, ugyanakkor a munkanap-áthelyezéseknek nincs számottevő, mérhető gazdasági hatásuk.

MTI Időjárás

Az eső eláll, de mínuszok is várnak ránk a hosszú hétvégén

Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége időjárása. Az október 23-i ünnepen többfelé zavarhatja meg eső, illetve viharos szél a szabadtéri programokat. Szombaton csak néhol, vasárnap várhatóan sehol nem lesz eső, a leghidegebb órákban már 0 fok alá is hűlhet a levegő.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk