HavariaPress Itthon

Átadnák a hurgadai adományokat, de nem tudják, kinek

Sajtófelhíváson keresztül kéri a Nemzeti Segélyvonal a hurgadai buszbaleset súlyos sérültjeit, valamint az elhunytak hozzátartozóit, hogy vegyék fel a kapcsolatot a szervezettel az adományok célba juttatása miatt - közölte a HavariaPress.

hvg.hu Itthon

Egyiptomi áldozatok: fotók a koporsókról Orbán Facebook-oldalán

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra a fotókat az egyiptomi buszbaleset magyar halottainak hazaszállításáról. Négy fénykép érhető el a kormányfő profilján, valamennyihez érkeztek hozzászólások: az emberek nagy része részvétét fejezte ki a gyászolóknak, de akadt, aki lájkolta a fotókat.

hvg.hu Világ

Sok baj volt a hurgadai sofőrrel

Turistabuszra nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki a szerencsétlenül járt magyarokat szállította a hurgadai repülőtérre - írja az egyiptomi sajtó. A lapok szerint az őrizetbe vett férfit nem is regisztrálták sofőrként az illetékes minisztériumban.

hvg.hu Világ

Egyiptomi buszbaleset: úton vannak hazafelé az újabb sérültek

Újabb öt magyar sérült érkezik haza nemsokára Egyiptomból, az őket szállító repülőgép szerda reggel fél nyolckor szállt fel Hurgadából. A Külügyminisztérium nem sokkal ezelőtt tájékoztatta minderről a miniszterelnököt – írja rövid közleményében Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője.

hvg.hu Világ

Előzetesbe került az egyiptomi buszsofőr

Előzetes letartóztatásba került az a sofőr, aki a vasárnap magyar turistákkal balesetet szenvedett buszt vezette az egyiptomi Hurgadánál - jelentette az RTL Klub.

MTI Itthon

Három pápai, köztük egy gyerek is meghalt Hurgadánál

A város három pápai áldozatról tud, az önkormányzat minden segítséget megad az elhunytak hozzátartozóinak, a Hurgadában balesetet szenvedett pápaiaknak - mondta kedd este a Veszprém megyei település polgármestere.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával