hvg.hu Itthon

Ön mennyire követi a választási híreket?

A hvg.hu arra törekszik, hogy minél gyorsabban és pontosabban tájékoztassa olvasóit a választási kampány aktuális híreiről, az események hátteréről, a várható fejleményekről. Most azonban mi kérünk olvasóinktól: töltsék ki az alábbi kérdőívet, segítsenek többet megtudni arról, milyen hírekre kíváncsiak, hol és mikor olvassák ezeket, milyen információkat szeretnének mielőbb megkapni. Köszönjük!

hvg.hu Nagyítás

A HVG-vel, a fény nevében: művészek a világosságért – Nagyítás-fotógaléria

„A sötétség nem tart örökké – Legyen világosság” – a HVG szlogenjére reflektál műveivel mintegy félszáz képzőművész. Kiadónk felkérésére a változatos műfajban alkotó, különböző generációkhoz tartozó művészek azzal a közös szándékkal vettek részt a projektben, hogy a demokratikus alkotó közeg szükségességére, értékére ráirányítsák a közönség figyelmét. A friss és korábbi munkákból összeálló kiállítást csütörtökön Spiró György író nyitotta meg. Az Andrási Gábor művészettörténész, a Műértő főszerkesztője és Bencze Péter, az Everybody Needs Art vezetője által rendezett tárlat Budafokon, a volt Haggenmacher sörgyár épületében helyet kapott AQB Project Space (1222 Budapest, Nagytétényi út 48–50.) galériában lesz látható január 21-ig. A kiállított művek meg is vásárolhatók.

hvg.hu Vélemény

A vélemény szabad

Legalábbis 2017-ben, a HVG véleményfelületein az volt. Az alábbi szerzők éltek is a lehetőséggel, hogy megosszák gondolataikat, benyomásaikat az olvasókkal.

hvg.hu Egyéb

Új vezető a hvg.hu Itthon rovatában

Gergely Márton február elsején érkezett a hvg.hu csapatába, ahol feladata a hírportál legnagyobb látogatottságú rovatának irányítása lesz.

MTI / hvg.hu Itthon

A Fidesz feljelenti a hvg.hu-t

A Fidesz politikusa, Gulyás Gergely szerint biztosan megáll a hamis vád bűntettének alapos gyanúja a bajai időközi választással kapcsolatban készült videofelvétel ügyében, ezért feljelentést tesznek a videót közzétevő hvg.hu ellen.

hvg.hu Itthon

Soma-díj 2012: tarolt a hvg.hu

Idén senki sem kapta meg a Soma-díjat, de a Gőbölyös József „Soma” Alapítvány kuratóriuma minden szempontból alaposnak ítélte a hvg.hu „Súlyos plágiumgyanú Schmitt Pál doktori értekezése körül” című cikkét, és munkatársunk, Dezső András is külön díjat kapott a Győr melletti Audi-gyárhoz kötődő ingatlanokról szóló cikksorozatáért.

Hont András Vélemény

A vélemény szent, a lopás szabad

Bizonyos baloldali szervezetek és orgánumok képtelenek leszokni más javainak eltulajdonításáról, és ha nem tudják vinni, ami mozdítható, viszik a szellemi tulajdont. A Demokratikus Koalíció például a cikkeinket.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány éhezni hívta a hvg.hu-t

Gyurcsány Ferenc szerint a nézőket kell megkérdezni, sikeres volt-e a Hajdú Péter Frizbi című műsorában való szereplése. A politikus a szerinte igen komoly, vasárnap meghirdetett éhségsztrájkjával szeretné "átütni az érdektelenség falát", ezért még újságírónkat is meghívta, hogy csatlakozzon hozzá.

1 2 3

A címlapról ajánljuk