hvg.hu Tech

Így növelheti egyszerre iPhone-ja üzemidejét és tárhelyét

A Mophie által gyártott telefontotok előnye eddig "csak" annyi volt, hogy megduplázták a kompatibilis telefonok üzemidejét. Elsőként az iPhone-osok örülhetnek a gyártó új modelljének, ami az üzemidő mellett a tárhelyet is növeli.

hvg.hu Tech

Ilyen olcsón lehet aranyszínű iPhone-ja

Még a legmerészebb várakozásokat is felülmúlta az érdeklődés az Apple aranyszínű iPhone-ja iránt. Aki ügyes, meglovagolja ezt az igényt.

hvg.hu Tech

Moto X vs. Galaxy S4 vs. iPhone 5 vs. HTC One

A Google-féle Moto X bejelentése után a Mashable úgy döntött, egy táblázatban összesíti a mobilpiac csúcskategóriájának aktuálisan legérdekesebb szereplőit.

hvg.hu Tech

Videó: iPhone 5 vs. Galaxy S4 strapateszt

Milyen gyorsan tehető tönkre egy csúcsmobil? Ezt próbálta ki a CNET víz alatt, négy napon át rizsben tárolva és karcolással. A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

hvg.hu Tech

2013 (eddig) legkeresettebb okosmobiljai

A gyártók saját kommunikációja (és reményei) szerint természetesen az ő mobiljukra kíváncsi minden felhasználó. A Google keresési trendjeit nézve egyértelműen kideríthető, melyiküknek van igaza.

hvg.hu Tech

Jobb, mint az iPhone 5 vagy a Galaxy S4…

Jobb, mint az iPhone 5 vagy a Galaxy S4 – állítja egy hirdetés a Nokia Lumia 928-ról, legalábbis, ha a gyenge fényviszonyok között készült képek kerülnek szóba.

hvg.hu Tech

Meglepő megoldás a lemerült iPhone-ra

A következő szituáció nem is olyan ritka: valami fontosat kellene még tennünk a telefonunkkal, ám az éppen lemerült. Erre az esetre készül egy valóban megnyugtató megoldás.

hvg.hu Tech

Miért iPhone? - új oldalt indított az Apple

A Samsung Galaxy S4 bejelentése után néhány nappal egy olyan oldalt indított az Apple, melyen az iPhone melletti érveket sorolják. Van köztük egy inkább ellenérvnek számító is.

hvg.hu Tech

Csúcsmobilok kamerái: melyik a jobb?

A piacon kapható aktuálisan legérdekesebb telefonok, az iPhone 5, a Samsung Galaxy S3 és a nemrég bemutatott BlackBerry Z10 által készített képek alapján összehasonlítható, milyen fotókat készítenek a csúcsmobilok.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk