hvg.hu Itthon

Nyékládházi férfi próbálja kiütni azonos néven Rokker Zsolttit

A hvg.hu közben megtalálta a semmiből felbukkant "másik" Erdei Sándort. A róla elérhető információkból úgy tűnik, egyedül a választók megzavarására alkalmas névegyezőség volt a szempont az indulásánál, Miskolchoz, pláne az adott önkormányzati körzethez semmi köze.

Tóth Richárd Itthon

Kocsis Máté helyére pályázik, de országos üzenetet küldene a "józsefvárosi Márki-Zay"

Kocsis Mátét elszólította az országos politika, így a Fidesz frakcióvezetőjévé előlépett politikus kénytelen megválni a VIII. kerület polgármesteri posztjától. Az ellenzék baloldali pártjai az áprilisi pofonból tanulva összefogtak, és beálltak egy civil jelölt mögé. Választottjuknak, Győri Péternek nehéz dolga lesz, de ő optimista. Az neki már bőven elég, ha jelöltségével megtanulják azt a pártok, hogy együtt kell dolgozniuk.

hvg.hu Itthon

Political Capital: Történelmi vereséget szenvedett a Fidesz

Hat héttel az országgyűlési választások előtt sok, eddig inaktív Fidesz-ellenes választó kedvet kaphat a szavazáshoz, de csak akkor, ha az ellenzéki pártok hatékony és egységes kampányt tudnak építeni a történtekre – áll a Political Capital elemzésében.

Gergely Márton Itthon

A Fidesz azzal ronthatja helyzetét, ha úgy reagál, ahogy mindig szokott

Fájdalmas jobbegyenest kapott a Fidesz és személyesen Lázár János a hódmezővásárhelyi időközi választáson, a kormánypártnak mégis úgy kell tennie, mintha szúnyogcsípés lett volna. Ha Orbánék bedurvulnak a kudarc miatt, feltornázhatják a választási részvételt. És épp ez volt végzetes számukra Márki-Zay Péter győzelménél.

hvg.hu Itthon

Függetlenként indult volna Hódmezővásárhelyen, most váratlanul visszavonulót fújt

Néhány nap szereplés után, de még a januári jelöltállítás előtt visszalépett Mag István, aki korábban függetlenként indult volna a februárban esedékes időközi polgármester-választáson. Azt írta, "nem volt külső ráhatás", ugyanakkor a 444 szerint Facebook-oldaláról minden korábbi (és így a jelöltséggel kapcsolatos) posztja is eltűnt.

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával