MTI Shake

70 év után talált egymásra egy ikerpár

Szerencsés véget ért egy csaknem hét évtizeden át tartó keresés: a lengyel és az amerikai vöröskereszt segítségével 68 év után találkozhatott újra egy ikerpár.

hvg.hu Plázs

Két helyen és nem egy napon született egy líbiai ikerpár

Két különböző helyen született egy ikerpár Líbiában. Az anya első gyermekét egy sivatagi oázisban hozta a világra, és akkor még nem tudta, hogy ikrei lesznek. A második baba egy nappal később, már egy városban született.

MTI Világ

Két ikerpárt szült egyszerre egy nő

Két egypetéjű ikerpárt szült egyszerre egy nő az Egyesült Államokban, amire az esély 1 a 70 millióhoz. Mind a négy gyermek fiú – adta hírül hétfőn a Houston Kórház, ahol a gyerekeket a világra segítették császármetszéssel.

MTI Plázs

Egy magyar ikerpár is divatdiktátor lett a londoni olimpián

Egy székesfehérvári ikerpárról készült fénykép is helyet kapott abban az összeállításban, amelyet az Evening Standard című lap közölt a londoni Olimpiai Park színes kavalkádjáról, a "népviseletbe" öltözött szurkolókról.

MTI Autó

Ikerpár ült a balesetet szenvedett motoron, egyikük meghalt

Egy ikerpár ült azon a motoron, amely autóval ütközött péntekre virradó éjjel Debrecen belvárosában; a 23 éves testvérek egyike meghalt, másikuk életveszélyesen megsérült - mondta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa pénteken az MTI-nek.

MTI Shake

Százkét éves lett a legöregebb ikerpár

Két brit nő a csúcstartó: Ena Pugh és Lily Millward. 102. születésnapjukra családtagjaiktól egyebek közt egy-egy Guinness Rekordok Könyvét kapták, hogy láthassák: belekerültek.

MTI Sport

Meghalt a német kézibíró ikerpár

Péntek este, egy autóbalesetben életét vesztette Bernd és Reiner Methe, a németek nemzetközi szinten is jegyzett kézilabda bírópárosa.

hvg.hu Plázs

Egyszerre szülte meg gyermekét egy ikerpár – fotó

Az hogy valakinek ikertestvére van, még nem meglepő. Egyszerre nőnek fel, egyszerre sírnak, egyszerre örülnek, de hogy később még egyszerre szülnek is, arra már a környezetük is felfigyel. Ez történt a napokban egy amerikai ikerpárral.

1 2

A címlapról ajánljuk