MTI Gazdaság

Sok tavaly elkészült iroda áll üresen

A múlt évben Budapesten átadott 250 ezer négyzetméternyi A-kategóriás iroda-felületből 100 ezer négyzetméter még kiadatlan, a három legnagyobb irodaház kihasználatlansága 70 százalék - közölte az Eston International.

MTI Gazdaság

Most érdemes befektetési céllal lakást venni

Sem a környező országokhoz, sem nyugat-európához képest nem túlértékelt a magyar lakáspiac, sőt inkább alulértékeltnek tekinthető, ezért tűnik most biztos és jó befektetésnek a lakásvásárlás – állítja az Euro-Immo Expert Kft. elemzése.

MTI Gazdaság

IMF: az amerikai ingatlanpiac jelzi majd a válság végét

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint a globális válság végét az amerikai ingatlanpiac jelzi majd. Az IMF vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn úgy véli: mivel a válság – akkor még a nem elsőrendű jelzálogadósságok válságaként – az amerikai ingatlanpiacról indult, így az élénkülés első jelei is ott lesznek majd láthatók.

hvg.hu Gazdaság

Rögös az út, de aki észnél van, most fektet ingatlanba Magyarországon

Nagyon kevés üzletet kötöttek 2008-ban a magyar ingatlanbefektetési piacon: a Colliers International adatai szerint összességében 411 millió euró értékű ingatlan cserélt gazdát. A csendes piacon az irodai irányadó hozam csupán 60 bázisponttal nőtt 2007-hez képest, elérve a 6,5 százalékot 2008 végére. A hazai ingatlan projektek az alacsonyabb hozamok miatt jelenleg egész Európával versenyeznek a befektetők kegyeiért.

MTI Gazdaság

Bajban a horvát ingatlanpiac

A horvát ingatlanpiacon az adásvételek száma már januárban 70-80 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól, emiatt sok ügynökség kiesik a piacról, de akik bent tudnak maradni, azok bizonyosan nagy jövőre számíthatnak, idézte a horvát kereskedelmi kamara ingatlanforgalmazói szakosztályának vezetőjét, Dubravko Danilovicot a Hina hírügynökség vasárnap.

1
30 31 32 33 34 35 36

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával