hvg.hu Ingatlan

Alkudni már néha lehet, de a pofátlanság nem nyerő a fővárosi ingatlanpiacon

Míg az elmúlt egy-két évben szinte minimálisra szűkült az alku lehetősége az eladó lakóingatlanoknál - sőt voltak esetek, amikor felfelé licitáltak a vásárlók -, az idén úgy tűnik, hogy nő a különbség a hirdetési és a tényleges értékesítési árak között, vagyis van tere az alkudozásnak. A kép azonban vegyes.

hvg.hu Gazdaság

Horpadozik az ingatlanlufi

Élénk félévet tudhat maga mögött a teljes magyarországi lakáspiac, ahol éves szinten ugyan drágulás látható, de az áremelkedés üteme lassult – derül ki az ingatlan.com átfogó féléves elemzéséből.

hvg.hu Gazdaság

Tülekedés Pakson az oroszok kegyeiért és a magyarok milliárdjaiért

A csinos kisváros ingatlanárai lakmuszpapírként jelzik: megérkeztek a szerencselovagok a bővítés előtt álló atomerőmű vonzáskörzetébe. Ahhoz azonban, hogy valaki részesülni tudjon a paksi beruházások több ezermilliárdjából, előbb az oroszokkal kell jóban lennie, utána pedig Orbán Viktorral. Ez derül ki a HVG e heti számából.

hvg.hu Itthon

Tesznek Orbán panelvisszabontós tervére az ingatlanosok

Úgyse lesz belőle semmi. Ha mégis, akkor a visszabontásra kijelölt ház lakói biztosan megfúrják. De ha mégsem, akkor is mikor lesz még az – ezt a gondolatláncot váltotta ki több hódmezővásárhelyi ingatlanosban is a miniszterelnök grandiózus panelátfazonírozó terve. Úgyhogy cseppet sem aggódnak.

hvg.hu Ingatlan

Nagy öngólt rúgnak a lakástulajdonosok

Egyre több belvárosi társasházban szavazzák meg a lakók, hogy ne lehessen rövid távra kiadni a lakásokat, de ezzel nem csak a befektetők helyzetét nehezítik meg.

1 2 3 4 5 6 7
36

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával