hvg.hu Tech

Ha csak 5 perce van, ezeket a játékokat töltse le a telefonjára

Akár új mobil volt a fa alatt, akár a régivel szeretne egy kicsit kikapcsolódni, biztosak vagyunk benne, hogy az év terméséből szemezgető összeállításunkból több játékkal is jót fog szórakozni. Egy dologra azért vigyázzon: saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy némelyik játék nagyon addiktív. Tényleg.

Ember Zoltán Én és a Cégem

A játékbolt, amely minden évben megduplázza bevételeit

A Játéknet.hu-t, a gyermekjátékokra specializált online webáruházat két baráti házaspár alapította 2006-ban. Ma már 1,4 milliárdos árbevételük van, miután legnagyobb konkurensükkel egyesülve ők diktálnak a piacon. A vállalkozás eddig minden évben meg tudta kétszerezni árbevételét.

MTI Itthon

Rákot okozó szert találtak több játékban

A fogyasztóvédők a játékbabák, a lövedékes játékok és a fürdőjátékok ellenőrzése során rákot okozó tiltott lágyítószereket is találtak a termékek egy részében – közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) csütörtökön az MTI-vel.

hvg.hu Vállalkozás

Már a Barbie-t sem veszik

A Mattel a tavalyinál gyengébb második negyedéves számokat tett közzé szerdán, a cég üzemi és nettó eredménye is csökkent éves alapon. A Barbie márka árbevétele zsinórban a negyedik negyedévben csökkent.

hvg.hu Kult

Keleten a helyzet változatlan: 38 éves az East

Sok magyar zenekar próbálkozott azzal a nyolcvanas években, hogy túllépjen a dalversenyek klisés popján, de ténylegesen csak egynek sikerült. Ma este a Müpában ad életműkoncertet az East: minden jegy elkelt.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk