HVG Tech

HVGame 2017 – itt vannak az év legjobb játékai, és egy, ami mindent visz

A futurisztikus koncepcióval remélhetőleg teljesen felhagyó új Call of Duty, egy napok alatt milliós bevételt termelő sikerjáték, és egy furcsa, depressziós rémálmokra építő program is szerepel az esztendő legérdekesebb videojátékai között. Ám természetesen nem maradhat el, hogy győztest hirdessünk közöttük. Mutatjuk, mire kapta fel a fejét, és töltött el jó eséllyel hosszú órákat az ön környezete is – vagy éppen mit érdemes beszereznie az ünnepi pihenés ideje alatt.

Papós Tamás Tech

Ha csak 5 perce van, ezeket a játékokat töltse le a telefonjára

Akár új mobil volt a fa alatt, akár a régivel szeretne egy kicsit kikapcsolódni, biztosak vagyunk benne, hogy az év terméséből szemezgető összeállításunkból több játékkal is jót fog szórakozni. Egy dologra azért vigyázzon: saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy némelyik játék nagyon addiktív. Tényleg.

Ember Zoltán Én és a Cégem

A játékbolt, amely minden évben megduplázza bevételeit

A Játéknet.hu-t, a gyermekjátékokra specializált online webáruházat két baráti házaspár alapította 2006-ban. Ma már 1,4 milliárdos árbevételük van, miután legnagyobb konkurensükkel egyesülve ők diktálnak a piacon. A vállalkozás eddig minden évben meg tudta kétszerezni árbevételét.

MTI Itthon

Rákot okozó szert találtak több játékban

A fogyasztóvédők a játékbabák, a lövedékes játékok és a fürdőjátékok ellenőrzése során rákot okozó tiltott lágyítószereket is találtak a termékek egy részében – közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) csütörtökön az MTI-vel.

hvg.hu Vállalkozás

Már a Barbie-t sem veszik

A Mattel a tavalyinál gyengébb második negyedéves számokat tett közzé szerdán, a cég üzemi és nettó eredménye is csökkent éves alapon. A Barbie márka árbevétele zsinórban a negyedik negyedévben csökkent.

hvg.hu Kult

Keleten a helyzet változatlan: 38 éves az East

Sok magyar zenekar próbálkozott azzal a nyolcvanas években, hogy túllépjen a dalversenyek klisés popján, de ténylegesen csak egynek sikerült. Ma este a Müpában ad életműkoncertet az East: minden jegy elkelt.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával