hvg.hu Itthon

"Én nem látom, hogy olyan nagy elégedetlenség lenne" - videó

"Ön szerint jövő ilyenkor is Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke?" A többség igent mond, de azért akad fideszes is, aki bizonytalankodik. "Milyen lesz 2015?" A válaszok itt már sokkal színesebbek: "szörnyű lesz", "a folytatás éve", "nyugodtabb lesz, mint az idén" "a teljes leszakadás és a kasztrendszer éve", "a helyzet fokozódik". Képviselőkkel jósoltattunk 2015-ra az év utolsó parlamenti ülésnapján.

hvg.hu Gazdaság

Ezen lehet nagyot kaszálni idén

Mire tesznek nagy téteket a világ vezető pénzügyi befektetői 2014-ben? A MarketWatch összeszedte, hogy melyek lehetnek azok az eszközök, amelyek felfutására a befektetők számítanak.

hvg.hu Gazdaság

A legvérlázítóbb jóslatok 2014-re

Bár az előrejelzések valószínűsége igen kicsi, a Saxo Bank elemzői az esetleges legrosszabb szcenáriókat is figyelembe véve tíz igazán vérlázító előrejelzést is megfogalmaztak a jövő évet illetően, ezek azonban nem tükrözik a pénzintézet hivatalos álláspontját. A bank jóslatait a Zerohedge szedte csokorba.

MTI Élet+Stílus

Rövid telet jósolt a medve

A népi hagyomány szerint nem tart már sokáig a tél, ugyanis nem látta meg az árnyékát a borús, esős időben a barlangjából előbújó medve szombaton a Fővárosi Állatkertben.

hvg.hu Tech

Megmondja-e a Twitter, ki nyer idén Oscart?

Bár a közösségi médiáról szóló cikkek egy része szereti túlspilázni az e forrásból nyert adatok jelentőségét, nem érdemes nagy tételben fogadni egy-egy innen kibányászott jóslat teljesülésére. A Twitterezők szerint például Ryan Goslingnak és Meryl Streepnek kellene kapnia a legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat, a legjobb film pedig a Harry Potter és a halál ereklyéi 2. A három közül kettőt - Goslingot és a Harry Pottert - nem is jelölték, a harmadik jóslat pedig nagyjából annak felemlegetése, amit a szakma egyébként is vár.

hvg.hu Shake

Ez állati: bejött bandzsa Heidi jóslata

Az Oscar-díj előtti napok és hetek a találgatások ideje. Vannak, akik szakértőket kérdeznek a várható eredményekről, Jimmy Kimmel például bandzsa Heiditól tudta meg a nyertesek nevét. Bejött a jóslat.

hvg.hu Shake

Bandzsa Heidi elárulta, ki nyeri az Oscart

Paul a polip után most Heidit az oposszumot faggatták. Az ABC csütörtöki talkshow-jában az Oscar jelöltek közül kellett választania a népszerű állatkának. És, hogy kik a favoritjai a szemtengely-ferdüléstől bebandzsult jószágnak?

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával