hvg.hu Itthon

Máris megadta magát a mozgólépcső a Széll Kálmán téren

Alig egy hónap telt el az átadás óta, de bőven volt már javítanivaló az átépített Széll Kálmán téren. A mozgólépcsők leálltak, majd javítás után újraindították őket, de csak próbaüzemben. A fák egy része kiszáradt, gond volt a szökőkút vízellátásával és vandálok rongálták meg az egyik villamosmegállót – derült ki az RTL Híradó tudósításából.

MTI Hírek

Újabb rossz hír az Astra Biztosító ügyfeleinek

A biztosítási ügyintézést is vállaló karosszériajavító műhelyek a rossz tapasztalatok miatt egy ideje nem vállalják felelősségbiztosítás alapján a járművek javítását, ha a biztosítást a román Astra Biztosítónál kötötték – írta pénteki számában a Magyar Idők.

MTI Vállalkozás

Rendszámot kapnának a robogók?

A javítási anyagköltség áfájának 50 százalékos visszaigénylése helyett a teljes áfa visszaigénylését javasolja a kormánynak a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) és az Autós Nagykoalíció (ANK), mivel ez növelné a legális szervizek forgalmát – közölte a két szakmai szervezet az MTI-vel. A javaslatok között szerepel még a robogók rendszámmal való ellátása, ami visszaszorítaná a lopásokat.

hvg.hu Ingatlan

Amit minden új lakásvásárlónak meg kell tennie

Nem feltétlenül a festés az egyetlen dolog az, amit beköltözés után az új lakástulajdonosoknak otthonukban végre kell hajtaniuk. Praktikus tanácsok, melyeket lakásvásárlás után érdemes megfogadni és ellenőrizni, hogy később ne legyenek komolyabb gondok.

hvg.hu Karrier

Reagált a NAV: valóban hibáztak

Ahogy arról korábban már írtunk, a személyi jövedelemadó bevallás kitöltési útmutatójának példája hibás volt. A NAV közleményt adott ki, amelyben azonnali javítást ígértek.

MTI Ingatlan

Megjavították a tapolcai sportcsarnok tetejét

Befejezték a tapolcai sportcsarnok tetejének javítását, a helyreállítás ötvenmillió forintba került - közölte az önkormányzat pénteken. A rendezvénycsarnok tartószerkezete tavaly februárban egy vívóverseny közben megrepedt, a javítást a közbeszerzésen nyertes gyomaendrődi Gyefa Kft. idén januárban kezdte meg.

hvg.hu Tech

Samsung mobilja van? Így védheti meg a komoly veszélytől

Legfontosabb mobiljainál már megszüntette a veszélyt a Samsung, a többi készülék tulajdonosai pedig egy ingyenes alkalmazás segítségével maguk akadályozhatják meg, hogy böngészés közben minden letörlődjön telefonjukról.

MTI Itthon

Megjavították a bősi zsilipet, helyreállhat a hajómenetrend

Hétvégén már újra teljes vonalukon járhatnak a menetrendszerinti hajójáratok Budapesten, miután Bősnél a szlovák szakemberek megjavították a sérült zsilipet, és már újra rendben engedik a vizet a folyómederbe - értesült az MTI Hírcentrum csütörtökön.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk