hvg.hu Vállalkozás

Így sarcolják meg a fapadosok a "hülyéket" és az óvatlanokat

Mélyen a zsebébe nyúlhat, aki többet szeretne egy fapados légitársaságtól, mint eljutni egyik reptérről a másikra, egy apró táskával. Kiszámoltuk, mennyit kérnek el az olyan extra igényekért, mint például az, hogy egy család tagjai egymás mellett ülnének, vagy nagyobb csomagot is magukkal vinnének.

hvg.hu Gazdaság

Ahol a fociba nem indokolatlanul dől a pénz

Szintet lépett idén a Premier League, az angol fociklubokat üzletileg alaposan rendbe rakták, ám ezzel még mindig csak közelítik a mintaszerűen működő német bajnokságot. A spanyolok – üzleti értelemben – alulról próbálnak kapaszkodni.

MTI Sport

A Bayern-szurkolók kiakadtak az Arsenal jegyárain

A német drukkercsoportok bojkottálják majd a londoni találkozó első öt percét, és csak utána foglalják el helyüket a lelátón, mert túlzónak tartják a 86,8 eurós (26 859 forint) jegyárat, amely a postaköltséggel és az egyéb díjakkal együtt csaknem 100 eurót (31 015 forint) tesz ki.

hvg.hu Itthon

Beszólt a BKK Bokrosnak: "200 százalékos jegyáremelést" hozna a javaslata

Bokros Lajos főpolgármester-jelölt InfoRádióban tett kijelentései 200 százalékos jegyáremelés szándékát vetítik előre, amely irreális és káros volna - közölte a Budapesti Közlekedési Központ, mely szerint a javasolt jegyáremelés megvalósíthatatlan. A közlekedési vállalat még be is szól a volt pénzügyminiszternek, szerintük a MoMa főpolgármester-jelöltje "valószínűleg elfelejtette kiszámolni, mekkora jegyáremelést jelentene a fejlesztések beépítése a jegyárakba".

MTI Vállalkozás

A rezsitündér csodát tett a Balatonon

A fizetős balatoni strandokon csaknem mindenhol változatlan belépő-árakkal indul az idei szezon, a tó körül sok helyen kisebb-nagyobb strandfejlesztéseket hajtottak végre, kiemelt figyelmet fordítva az akadálymentesítésre - mondta Győrffy Árpád, a strandokról összeállítást közlő Balatontipp.hu szerkesztője.

hvg.hu Plázs

Ezek a világ legdrágább metrói

London magasan viszi a prímet, de Berlin és Bécs metróhálózata is előkelő helyen áll a menetjegyek árát tekintve a Telegraph listáján.

hvg.hu Sport

Sokkal több focidrukkernek kellene felállnia a tévé elől

A jelenlegi 10-ről 40 százalékosra kellene növelni a jegybevételek arányát ahhoz, hogy a magyar első osztályú focikluboknak megérje a működés – derül ki a Napi Gazdaság cikkéből. Ezt többek között azzal lehetne elérni, ha a bázisdrukkerek a jelenlegi 1500 forint helyett 6000-t fizetnének a meccsekért. Vagy sokkal több embernek kellene a tévé helyett a helyszínen szurkolást választania.

MTI/Népszabadság Itthon

A vonatokon és buszokon folytathatják a rezsicsökkentést

Vonaton és autóbuszon "düböröghet tovább a rezsicsökkentés": a választásokra készülő kormány a jegyárak áfatartalmának mérséklésével kedvezne a választóknak – írja saját forrásaira hivatkozva a pénteki Népszabadság. A részletek még tisztázatlanok, de a lap szerint az ötlet megvalósítása több tízmilliárd forint költségvetési bevételkieséssel járhat.

hvg.hu Kult

Már 40 ezerért árulják a jegyeket a Nemzetibe a Vaterán

Jegyüzérek árulják a Vaterán és a Teszveszen a Nemzeti Színház előadásaira szóló jegyeket, egy páros belépőért akár 40 ezer forintot is elkérnek – számolt be a Népszabadság. A színház jegyárusító szervere megint lebénult.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával