hvg.hu Itthon

HÉV-megálló: Véletlenül pont a Sziget idején működik 3 jegyautomatából csak 1 - fotó

Kisebb sor alakult ki vasárnap délután a HÉV Margit híd megállójánál, miután az ottani három jegyautomatából csak egy működött. A vágányokhoz vezető lejárónál természetesen ellenőrök álltak, nehogy valaki esetleg jegy nélkül merészeljen utazni, például a Szigetre. Olvasónk beszámolója szerint az ellenőröknél is vehetett jegyet az, aki nem akarta kivárni a sort az egyetlen automatánál, igaz, drágábban, 450 forintért.

hvg.hu Gazdaság

A BKK széttárja kezét a pénznyelőként működő jegyautomatára

Nem tájékoztatta az utasokat a BKK arról az apróságról a jegyautomatákkal kapcsolatban, hogy húszezressel csak akkor lehet fizetni, ha a megvásárolt termékek ára 15 ezer forint fölött van. Emiatt egy utast megkárosítottak tízezer forinttal. A tényt a cég lényegében elismerte, de a pénzt nem adja vissza.

MTI Gazdaság

Visszahúzzák a visszajáró bankjegyet a BKK automatái

Ha 60 másodperc alatt nem vesszük el a visszajárót, akkor a jegyautomata visszahúzza a bankjegyet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amely ezzel a módosítással szeretné biztonságosabbá tenni a jegyvásárlást. Azt írták ugyanis, egyesek eltömik az automatákat.

hvg.hu Itthon

Papírzsepis csalók: Egyelőre jobb kártyával használni a BKK-automatákat

Egyre több utas panaszkodik a fővárosban amiatt, hogy az új jegy- és bérletautomatákból nem kapja meg a visszajárót. Eltömítik ugyanis csalók a visszaadónyílást, például papírzsebkendővel, hogy lenyúlhassák a pénzt. A BKK-tól azt közölték, hogy dolgoznak a megoldáson, de az ígéretek szerint addig is mindenki visszakapja a pénzét, aki pórul járt – derül ki az Index cikkéből.

hvg.hu Itthon

Akcióthrillerbe illő jelenetet forgatott a BKK a jegyautomatákról – videó

Steven Seagal némelyik kései filmje is megirigyelhetné a BKK új reklámját, amely pörgős vágásokkal és drámai zenével segít rá a feszültségkeltésre. Az, hogy a fiatal főhős végül teljesíti-e küldetését, csak a legvégén derül ki, a BKK pedig a feloldásra is figyelt és a romantikus szálat sem hagyta ki.

hvg.hu Itthon

Baj van az új debreceni jegyautomatákkal

Már tavaly év végén ki kellett volna helyezni a tíz jegyautomatát a debreceni 2-es villamos megállóiba, de azóta sem történt ez meg. A meghibásodások miatt a Debreceni Közlekedési Vállalat nem vette át ugyanis a berendezéseket. Egyelőre nem tudni, mikorra tudják kiküszöbölni a hibákat és kihelyezni az automatákat a megállókba – írja a Dehir.

hvg.hu Itthon

Dolgozókat állít a BKK a jegyautomaták mellé – fotók

Dolgozókat állít a rákoskeresztúri jegyautomaták mellé a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), hogy a hó végi bérletvásárlási időszakban személyesen is segítsenek azoknak az utasoknak, akik először használják a berendezéseket.

1 2

A címlapról ajánljuk