hvg.hu Tech

Minél több kávét iszik, annál tovább él

Egy új kutatás szerint minél több kávét iszunk, annál jobban csökken az idő előtti halálozás esélye – lényegében függetlenül attól, hogy mennyit iszunk, és hogy rendes vagy koffeinmentes kávét iszunk-e.

hvg.hu Vállalkozás

Önti magába a kávét a munkahelyén? Van megoldás a függőségre

Egy átlag francia egy erős kávéval kezdi a napot az ébredés után, de még a reggeli előtt. Aztán már a munkahelyen kb. 11 óra körül jön a második, majd az ebéd után a harmadik, és végül valahol négy óra tájban a munkaidő végéig kitartó negyedik. Esetleg az ötödik. De hol a határ?

hvg.hu Vállalkozás

Guruló kávézó nyílt Szegeden

Mozgó kávézót nyitott egy nő, mert rendre pocsék kávét kapott a kávézókban, és úgy döntött, ő most mindent beletesz. Még szerencse, hogy itt még nem tiltották ki a vadkerekezőket, mint a pesti belvárosban.

hvg.hu Tech

25 év kellett hozzá, de megcsinálták: itt a dobozos üdítő, ami önmagát hűti le

Se hűtőbe, sem fagyasztóba nem kell majd rakni a jövő fémdobozos üdítőit, egy új technológia mindezt ugyanis játszi könnyedséggel helyettesíti. Az első, ilyen módon csomagolt italokból egyelőre csak kávék lesznek kaphatók, ha viszont beválik, más frissítőkre is kiterjeszthetik. Mutatjuk videón, hogy hogy működik.

hvg.hu Élet+Stílus

Az Akváriumban minden lesz, ami kávé

Két napig kávéfelhőbe burkolózik az Erzsébet téri Akvárium. Ezen a hétvégén, március 3-4-én átengedik a terepet a koffeinistáknak. Persze azért lesz még egy s más, ahogy az a KávéBár Bazártól évről évre megszokott.

1 2 3 4 5 6 7
19

A címlapról ajánljuk