hvg.hu Nagyítás

Győzelem és vereség a hét képein

Bár remekül szerepeltek kézis lányaink, az utolsó pillanatkban az ellenfél bizonyult jobbnak. Széll Tamás és csapata győzütt a nemzetközi szakácsversenyen, elkészült a Széll Kálmán tér, Kiss László nevét leszedték az uszodáról. A hét legfontosab képei.

Bicsérdi Ádám Sport

Négy évre eltiltják a bírót lerántó veszprémi szurkolót

A veszprémi kézilabdacsapat szurkolótábora a sportszerűségéről híres, de a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő utolsó perceiben az egyik szurkoló benyúlt a pályára és lerántotta a játékvezetőt. A magyar klub elhatárolódik az esettől és feljelenti a nézőt.

MTI Sport

Áder is a Veszprémnek szurkolt

Bejutott a négyes döntőbe a Veszprém, miután döntetlent játszott a visszavágón a Szkopjéval. A köztársasági elnököt a feleségével, a szurkolók között kapták lencsevégre.

MTI / hvg.hu Sport

Megvédte címét a Veszprém a SEHA Ligában

Az MVM Veszprém megvédte címét a kézilabda SEHA Ligában, mivel a varasdi négyes döntő vasárnapi fináléjában két góllal legyőzte a macedón Vardar Szkopjét.

MTI Sport

Doppinggyanú miatt nem játszhat egy siófoki kézilabdás

A Magyar Kézilabda Szövetség etikai és fegyelmi albizottsága doppingvétség elkövetésének alapos gyanúja miatt azonnali hatállyal felfüggesztette Orbán Annamáriának, a női NB I-ben szereplő Siófok KC irányítójának játékengedélyét.

Kelemen Zoltán Gazdaság

Sport, üzlet, politika: a hatpontos dobás

Hiába a labdajátékoknak nyújtott adókedvezmény, a riói olimpián alig lesz magyar csapat. Egyre-másra születnek a reformelképzelések, a sportvezetők a hazai játékosokat próbálják előnyben részesíteni, eközben azonban az eredmények elmaradnak. Pedig nagy üzlet ez.

MTI Sport

Elküldték a férfi kézisek kapitányát

Szerződést bontott Talant Dujshebaevvel az Magyar Kézilabda Szövetség a kudarcos Európa-bajnokság után. A magyar férfi csapat nem lesz ott az olimpián, ahogyan a női sem: utóbbit ezentúl edzőpáros irányítja majd.

1 2 3 4 5 6 7
31
A címlapról ajánljuk
Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ryan Gosling és Russell Crowe is hülyét csinál magából a retrómázzal leöntött Rendes fickókban – politikai korrektséget ne keressünk a filmben, de perceken át tartó poénsorozatokat és kliséket kiforgató akciójeleneteket annál inkább. A felhozatalt elnézve már május végén megkaptuk a nyár legjobb vígjátékát.