MTI / hvg.hu Sport

Megvédte címét a Veszprém a SEHA Ligában

Az MVM Veszprém megvédte címét a kézilabda SEHA Ligában, mivel a varasdi négyes döntő vasárnapi fináléjában két góllal legyőzte a macedón Vardar Szkopjét.

MTI Sport

Doppinggyanú miatt nem játszhat egy siófoki kézilabdás

A Magyar Kézilabda Szövetség etikai és fegyelmi albizottsága doppingvétség elkövetésének alapos gyanúja miatt azonnali hatállyal felfüggesztette Orbán Annamáriának, a női NB I-ben szereplő Siófok KC irányítójának játékengedélyét.

Kelemen Zoltán Gazdaság

Sport, üzlet, politika: a hatpontos dobás

Hiába a labdajátékoknak nyújtott adókedvezmény, a riói olimpián alig lesz magyar csapat. Egyre-másra születnek a reformelképzelések, a sportvezetők a hazai játékosokat próbálják előnyben részesíteni, eközben azonban az eredmények elmaradnak. Pedig nagy üzlet ez.

MTI Sport

Elküldték a férfi kézisek kapitányát

Szerződést bontott Talant Dujshebaevvel az Magyar Kézilabda Szövetség a kudarcos Európa-bajnokság után. A magyar férfi csapat nem lesz ott az olimpián, ahogyan a női sem: utóbbit ezentúl edzőpáros irányítja majd.

MTI Sport

Holnap eldőlhet Dujsebajev sorsa

A kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának 2017 januárjáig szól a megbízatása, ám amikor 2014 októberében kinevezték, az egyik kikötés az volt, hogy a csapat szerezzen indulási jogot az olimpiai kvalifikációs tornára - ez nem sikerült. A holnapi szövetségi elnökségi ülésen leválthatják.

MTI/hvg.hu Sport

Most már biztos: elbukta Riót a női kézilabda-válogatott

Nem jött ki jól a magyar válogatott számára a vb-matek, így a hétfői bukta után végképp elúszott az a halvány esély, hogy a szövetségi kapitány nélkül maradt kézis lányok részt vehessenek az olimpiai kvalifikációs tornán.

MTI/hvg.hu Sport

Egy gólon múlt, hogy bebuktuk Riót?

24-23 lett Lengyelország javára a dániai kézilabda-világbajnokság hétfői nyolcaddöntőjének eredménye. Ezzel nagyjából elszállt a remény, hogy a kézis lányok kijussanak a riói olimpiára.

1 2 3 4 5 6 7
31
A címlapról ajánljuk
Kia Sportage-teszt: mit nem ér egy jó dizájn

Kia Sportage-teszt: mit nem ér egy jó dizájn

A dél-koreai Kia Európában is látványosan nyomul, mostanában a városi terepjárók fűtött keresletű piacán különösen a Sportage jeleskedik. A zsolnai Kia gyárból kigördített suv már eddig is húzómodelljüknek számított. Az elég jól eltalált formatervnek köszönhetően itthon – az olcsóbb Suzuki- és Dacia-modellek után – máris az eladási listák harmadik helyére kúszott fel.