hvg.hu Gazdaság

Csalásvád: Veszprémből egyenesen a montpellier-i bíróságra

Vasárnap még a dunántúli városban aratott győzelmet a Paris Saint-Germain játékosaként, de a bírósági meccsen egyáltalán nem biztos a siker. Nikola Karabatic-ot, a francia kézilabdázás kiemelkedő egyéniségét még tavaly ítélték 10 ezer euró bírságra sportfogadási csalás miatt.

MTI Sport

Óriási csatában kapott ki a Veszprém

A vendég Paris Saint-Germain egyetlen, az utolsó másodpercekben dobott góllal bizonyult jobbnak a Telekom Veszprémnél a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

hvg.hu Itthon

Táncosnőkről nyalogattak tejszínhabot az öltözőben 13-14 éves református diákok

Az egyik szülő táncoslányokkal „lepte meg” a Vasas Fáy utcai tornacsarnokának öltözőjében egy kézilabdatorna győztes diákjait és velük együtt ünnepli református általános iskolás diákokat – írja a 444.hu. A szülők nem tettek feljelentést, az iskolát felügyelő református lelkész viszont igen, de a rendőrség nem talált semmi aggályosat a történtekben. Abban sem, hogy a 13-14 éves gyerekek lenyalogathatták a táncosnők testére fújt tejszínhabot.

MTI Sport

Megvan a győri kézisek új elnöke

A Győri ETO Kézilabda Club tagjai az egyesület keddi közgyűlésén Bartha Csabát választották a Győri Audi ETO KC elnökévé, az új vezető megbízatása három évre szól.

Bicsérdi Ádám Sport

Hetesekkel bukta el a BL-döntőt a Veszprém

2015 után játszott újra BL-döntőt a Veszprém férfi kézilabda csapata. Az ellenfél ezúttal lengyel Kielce volt, akik szintén első BL-győzelmükre készültek. A tét az volt, hogy 1982 után újra magyar csapat lesz-e Európa legjobbja. A rendes játékidőben 9 gólnyi hátrányt dolgozott le a Kielce, így hosszabbítás következett, ahol végül 35-35 lett a végeredmény, így jöhettek a hetesdobások. Az idegek küzdelmét a lengyelek bírták jobban, sorozatban másodszor vesztett döntőt a Veszprém.

Bicsérdi Ádám Sport

A hetesek döntöttek: a Kielce nyert, a Veszprém a padlón - BL-döntő ÉLŐ

Utoljára 1982-ben ült fel Európa trónjára magyar klub férfi kézilabdában, amikor a Budapesti Honvéd nyerte a BEK-et. A most már Bajnokok Ligája néven futó sorozatban ez a Veszprémnek sikerülhet. A magyar csapat 2015 után próbálkozik újra a Bajnokok Ligája döntőjében, tavaly a Barcelona ellen nem sikerült a bravúr. Most azonban a lengyel Kielce ellen írhatnak történelmet Nagy Lászlóék. Az elődöntőben gigantikus küzdelemben, végül hosszabbítás után nyertek a német Kiel ellen. Maradt-e erő az újabb győzelemre? Kövesse percről percre tudósításunkat a kölni Lanxess Arénából!

Bicsérdi Ádám Sport

Idegőrlő meccsen harcolta ki a BL-döntőt a Veszprém

Sorozatban harmadjára a német Kiellel mérkőzött az MVM Veszprém a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A két örök rivális újabb klasszikus csatát vívott, a rendes játékidőben döntetlen született, majd a hosszabbításban begyűrte ellenfelét a magyar csapat. A végeredmény 31-28 lett a Veszprém javára. A döntőben a Kielce jön vasárnap.

Bicsérdi Ádám Sport

Összejött újra a BL-döntő! Kiel -Veszprém ÉLŐ

Sorozatban harmadjára futott neki a Bajnokok Ligája négyes döntőjének a Veszprém férfi kézilabda csapata Kölnben, és ugyancsak harmadszorra a német Kielt kellett legyőzniük a döntőbe jutáshoz. A Kiel a címvédő Barcelonát ejtette ki meglepetésre az előző körben, így újabb végsőkig kiélezett meccs várt a két örök riválisr. A Veszprém edzője, Javier Sabaté szerint egy Kiel-Veszprém meccs mindig a kézilabda ünnepe, és Nagy Lászlóék ünnepelhettek is a végén? Percről percre tudósításunkat a helyszínről!

1 2 3 4 5 6 7
32
A címlapról ajánljuk