Bejelentkezés  

Magyar lett a veszprémi kézisek szerb játékosa

Magyar állampolgár lett Vilovszki Uros, azaz Uros Vilovski, az MKB-MVM Veszprém szerbiai születésű kézilabdázója.

MTI

Továbbjutott a kézilabda EHK-kupában a Szeged

Szlovákok ellen győztek, jövő héten csoportelsők is lehetnek.

MTI

Nyílt levélben követte meg Görbiczet az őt lefejelő játékos

A 23 éves Milena Knezevic azt írta: tisztában van azzal, hogy tettére nincs mentség, ugyanakkor reméli, a magyar irányító elfogadja őszinte bocsánatkérését. Az agressziót a mérkőzés bírói nem vették észre, nem is került be a meccs jegyzőkönyvébe. A sportági szövetség fegyelmit indít Knezevic ellen.

MTI

Videó: Görbiczet lefejelték, a Győr nem hagyja annyiban az esetet

A győri kézilabdacsapat kapitányát láthatóan lefejelte egy montenegrói játékos, az eset azonban nem került be a meccs jegyzőkönyvébe. A Győri Audi ETO a sportág európai szövetségéhez fordul a méltánytalanság ügyében. Az EHF válaszul fegyelmi eljárást indít. Görbicz Anita az esetről azt mondta: "A tegnapi sportszerűtlen viselkedést nagyon nehezen viseltem, csak mára sikerült lehiggadnom".

MTI

Eljön a veszprémi kézisektől Iváncsik Tamás

Iváncsik Tamás hét év után távozik nyáron az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatától. Ezt a jobbszélső jelentette be Facebookon.

MTI

Eltört a csontja a Pick Szeged kézisének

Sajkacsonttörést szenvedett Vladimir Vranjes, a Szeged válogatott kézilabdása.

MTI

Lengyel, macedón vagy dán ellenfelet kaphatnak a Veszprém kézisei

A csoportgyőztes, így az első kalapba kerülő MKB-MVM Veszprém az Eklemovic Nikolát is foglalkoztató lengyel Wisla Plockot, a macedón Vardar Szkopjét vagy a dán Aalborgot kaphatja ellenfélnek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi sorsolásán.

MTI

"Az emberben feltámadó állatról" beszélt Navracsics a Cozma-emléktábla avatásán

Bronz emléktáblát állítottak azon a helyen, egy veszprémi szórakozóhely előtt, ahol öt évvel ezelőtt meggyilkolták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdázóját.

MTI

Görbicz is elutazik Böhn temetésére

A magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya mellett ott lesz a volt szövetségi kapitány norvégiai temetésén a magyar sportági szövetség több tagja is.

MTI

Hosszabbítottak három válogatott játékossal az FTC női kéziseinél

Három válogatott játékosával, Tomori Zsuzsannával, Szucsánszki Zitával és Vérten Orsolyával szerződést hosszabbított az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata. A balátlövő Tomorival két, az irányító-átlövő, csapatkapitány Szucsánszkival egy plusz három, a balszélső Vértennel pedig egy évet hosszabbítanak. Mindhárom játékos szerződése a nyáron járt volna le.

MTI

Böhn temetéséig nem nevezik ki utódját

Böhn temetéséig nem nevezik ki utódját

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) Karl Erik Böhn jövő keddi temetéséig nem nevez ki új szövetségi kapitányt a női válogatott élére.

MTI

Napokon belül bejelentik, ki lesz Karl Erik Böhn utódja

A vasárnap hajnalban elhunyt Karl Erik Böhn utódja a Nemzeti Sport szerint Németh András lesz, a bejelentéssel azonban várnak még pár napot.

hvg.hu

Magyar mezben temethetik el Karl Erik Böhnt

A női kéziválogatott volt szövetségi kapitányának, a vasárnap leu­kémiában elhunyt Karl Erik Böhnnek az volt az utolsó kívánsága, hogy magyar mezben temessék el szülővárosában, Sandefjordban - közölte a Blikk.

hvg.hu

Gyertyát gyújtanak ma este Karl Erik Böhn emlékére

Gyertyát gyújtanak ma este Karl Erik Böhn emlékére

A Magyar Kézilabda Szövetség saját halottjának tekinti a vasárnap elhunyt Karl Erik Böhnt és gyertyagyújtással emlékezik a kapitányra vasárnap 17 órától a Magyar Sport Háza Dózsa György úti bejáratánál. Böhnre Győrben - volt csapatánál -, a Magvassy Csarnoknál is gyertyagyújtással emlékeznek 18 órától.

MTI

Meghalt Végh Ágnes világbajnok kézilabdázó

Életének 75. esztendejében elhunyt Hajek Károlyné Végh Ágnes, 50-szeres válogatott, világbajnok kézilabdázó.

MTI

Karl Erik Böhn: egyre rosszabbul érzem magam

Karl Erik Böhn: egyre rosszabbul érzem magam

Napról napra romlik az állapota, mondta a Blikknek a női kézilabda-válogatott leukémiában szenvedő kapitánya, Karl Erik Böhn, aki attól tart, nem lesz már módja arra, hogy Magyarországra látogasson.

hvg.hu

Itt a vége: kikaptak a kézis fiúk az osztrákoktól

Itt a vége: kikaptak a kézis fiúk az osztrákoktól

Befejezte szereplését a magyar férfi kézilabdacsapat az Európa-bajnokságon, miután kikaptak az osztrákoktól.

MTI

Kikaptak a dánoktól a férfi kézisek az Eb-n

Kikaptak a dánoktól a férfi kézisek az Eb-n

A magyar férfi kézilabda-válogatott hétfőn 28-24-re kikapott a házigazda dán csapattól az Európa-bajnokság középszakaszában, így biztossá vált, hogy nem jut az elődöntőbe.

Kézilabda Eb: győzelem Macedónia ellen

Kézilabda Eb: győzelem Macedónia ellen

A macedónok felett aratott 31-25-ös győzelemmel kezdte szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokság középszakaszában.

MTI

Megismétlődött az őrület a magyar és az izlandi kézisek között

A magyar válogatott óriási csatában 27-27-es döntetlent játszott az izlandi csapattal kedden, a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában.

12327

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X