Dercsényi Dávid - Mizsur András Sport

Hosszú Katinka és a fociválogatott mentette meg a magyar sportot

Az idei év megmutatta, hogy hiába a milliárdos tao-támogatások, több sportágban is súlyos problémák vannak: Hosszú Katinka fantasztikus menetelése és a válogatott bravúros Eb-szereplése maximum tompítani tudta a válságtüneteket. Ilyen volt a magyar sport idei éve.

hvg.hu Gazdaság

Csalásvád: Veszprémből egyenesen a montpellier-i bíróságra

Vasárnap még a dunántúli városban aratott győzelmet a Paris Saint-Germain játékosaként, de a bírósági meccsen egyáltalán nem biztos a siker. Nikola Karabatic-ot, a francia kézilabdázás kiemelkedő egyéniségét még tavaly ítélték 10 ezer euró bírságra sportfogadási csalás miatt.

MTI Sport

Óriási csatában kapott ki a Veszprém

A vendég Paris Saint-Germain egyetlen, az utolsó másodpercekben dobott góllal bizonyult jobbnak a Telekom Veszprémnél a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

hvg.hu Itthon

Táncosnőkről nyalogattak tejszínhabot az öltözőben 13-14 éves református diákok

Az egyik szülő táncoslányokkal „lepte meg” a Vasas Fáy utcai tornacsarnokának öltözőjében egy kézilabdatorna győztes diákjait és velük együtt ünnepli református általános iskolás diákokat – írja a 444.hu. A szülők nem tettek feljelentést, az iskolát felügyelő református lelkész viszont igen, de a rendőrség nem talált semmi aggályosat a történtekben. Abban sem, hogy a 13-14 éves gyerekek lenyalogathatták a táncosnők testére fújt tejszínhabot.

MTI Sport

Megvan a győri kézisek új elnöke

A Győri ETO Kézilabda Club tagjai az egyesület keddi közgyűlésén Bartha Csabát választották a Győri Audi ETO KC elnökévé, az új vezető megbízatása három évre szól.

1 2 3 4 5 6 7
33
A címlapról ajánljuk