hvg.hu Autó

Íme, a történelem 10 legnagyobb közlekedési dugója

Senki sem szeret a dugó kellős közepén ücsörögni, de azért mégsem mindegy, mennyi idő alatt verekedi át magát az ember egy ilyen helyzeten. Íme 10 olyan közlekedési helyzet, amiben nagyon nem szeretne részt venni az ember.

hvg.hu Hírek

Újabb dugók jöhetnek Budán, felkészül Békásmegyer

Holnaptól várhatóan április 10-éig közműmunkák miatt lezárják a III. kerületben, Békásmegyeren a Hollós Korvin Lajos utca és az Ország út csomópontjában a belváros felé vezető közúti sávot - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

MTI Itthon

Rárepült a dugókra az ellenzék Tarlósék mai ülése előtt

A városvezetést teszik felelőssé a következő két hónapban valószínűsíthető közlekedési fennakadásokért a Fővárosi Közgyűlésben képviselettel rendelkező ellenzéki pártok. A politikusok a közgyűlés hétfői ülése előtt külön-külön tartott sajtótájékoztatójukon beszéltek erről.

MTI Gazdaság

Ma olyanok vagyunk, mint a belgák

Mármint abból a szempontból, hogy ott is közlekedési káosz alakulhat ki, mivel vasárnap este 10 órától 24 órás általános sztrájk kezdődött. Belgiumban azonban tényleg, szinte megáll ma az élet.

hvg.hu Autó

Íme 2013 legnagyobb hazai dugói – térkép

Az Árpád hídon és környékén szeptemberben hatszorosára nőtt a menetidő az 1-es villamos felújítása miatt, az M1-es autópályán pedig márciusban a rendkívüli hóhelyzet miatt alakult ki egy közel három napos torlódás – 2013-ban ezeken a helyszíneken találkozhattak a legkomolyabb forgalmi változásokkal az autósok.

1 2

A címlapról ajánljuk