hvg.hu Itthon

A köztévé teret enged a "lúgos orvosnak", de a kritikának nem

Az LMP felháborodott a közmédia egy műsorán, ám az erről szóló, tiltakozó közleményüket nem hajlandó leközölni az MTI Országos Sajtószolgálata. A közmédia bírálata ugyanúgy tiltott téma, mint Tiborcz István vagy éppen Habony Árpád.

hvg.hu Itthon

Évekig lehetett felügyelőbizottsági tag egy eltiltott személy a közmédiában

A 24.hu írta meg, hogy a bíróság korábban öt évre eltiltotta vezető tisztségviselő poszt betöltésétől Tóth Tamást, mégis tagja lehetetett az Új Média és Teletext Kft. felügyelőbizottságának. Az MTVA a cikk megjelenése után úgy döntött, hogy azonnal hatállyal visszahívja Tóth Tamást a testületből.

hvg.hu/MTI Itthon

Az M1 folytatja a belgrádi migránsok sztoriját

A köztévében vasárnap óránként nagyjából háromszor bemondták, hogy "jó hírre várnak" a migránsok Belgrádban, arra számítanak, hogy megnyitják előttük a határt hétfőn.

hvg.hu Itthon

Sorosozás, az EU az új Szovjetunió, romakártya menekültügyben - nagyot ment a középkereszt-tulajdonos történész

A közmédia egy másik Magyar Érdemrend-díjas középkereszt-tulajdonos szélsőséges eszméinek adott hangot: Tőkéczki László történész szerint a cigányoknak meg kell érteniük, hogy a menekültek befogadása után véget érne a segélyezés, a menekültek, azaz az iszlám felbukkanása veszélyt jelent a "homoszexuálisok"-ra, feministákra, a "hogy is mondjam" a zsidókra. Sorosnak haszna származik mindebből, az EU pedig új Szovjetunióként működik, ha nem veszi figyelembe a magyar kvótanépszavazás eredményét.

BI Kult

Vakrepülésben a Petőfi rádió

Miközben június elsejétől alapvetően megváltoztatták a Petőfi rádió műsorstruktúráját, a közszolgálati adónak lényegében fogalma sincs, hogyan érintette a hallgatottságot ez a lépés. Iparági híresztelések drasztikus csökkenésről szólnak, az MTVA azonban azt állítja nincsenek adatok, ha meg adat nincs, akkor rossz adat sincs, ergo a pletykák alaptalanok.

1 2 3 4 5 6 7
16
A címlapról ajánljuk