csunderlik Élet+Stílus

Gyönyörű android – Magyarország Szépe a Duna TV-n

Megválasztották Magyarország Szépét tegnap este a Duna TV-n, „alakja izgató, modern a külseje”, ahogy mindig. De hogy mit rejt a belseje, ezúttal sem derült ki a kifeszített mosolyú, fenséges kiberneroszok szépségkirálynő-szöveggenerátorral előállított szónoklataiból.

Hercsel Adél, Hont András Itthon

Kálmán Olgának hiányzik Rogán Antal és egy csempevágó

Nem változott a véleménye Simicska Lajosról és a G-nap előtti szerepéről, amióta az ő televíziójánál dolgozik, a Hír Tv-nél viszont bejöttek a számításai. Bár hiányoznak neki a fideszes politikusok, akárcsak egy permetező kanna és egy csempevágó a kertjéből. Interjú.

hvg.hu Itthon

A köztévé teret enged a "lúgos orvosnak", de a kritikának nem

Az LMP felháborodott a közmédia egy műsorán, ám az erről szóló, tiltakozó közleményüket nem hajlandó leközölni az MTI Országos Sajtószolgálata. A közmédia bírálata ugyanúgy tiltott téma, mint Tiborcz István vagy éppen Habony Árpád.

hvg.hu Itthon

Évekig lehetett felügyelőbizottsági tag egy eltiltott személy a közmédiában

A 24.hu írta meg, hogy a bíróság korábban öt évre eltiltotta vezető tisztségviselő poszt betöltésétől Tóth Tamást, mégis tagja lehetetett az Új Média és Teletext Kft. felügyelőbizottságának. Az MTVA a cikk megjelenése után úgy döntött, hogy azonnal hatállyal visszahívja Tóth Tamást a testületből.

hvg.hu/MTI Itthon

Az M1 folytatja a belgrádi migránsok sztoriját

A köztévében vasárnap óránként nagyjából háromszor bemondták, hogy "jó hírre várnak" a migránsok Belgrádban, arra számítanak, hogy megnyitják előttük a határt hétfőn.

hvg.hu Itthon

Sorosozás, az EU az új Szovjetunió, romakártya menekültügyben - nagyot ment a középkereszt-tulajdonos történész

A közmédia egy másik Magyar Érdemrend-díjas középkereszt-tulajdonos szélsőséges eszméinek adott hangot: Tőkéczki László történész szerint a cigányoknak meg kell érteniük, hogy a menekültek befogadása után véget érne a segélyezés, a menekültek, azaz az iszlám felbukkanása veszélyt jelent a "homoszexuálisok"-ra, feministákra, a "hogy is mondjam" a zsidókra. Sorosnak haszna származik mindebből, az EU pedig új Szovjetunióként működik, ha nem veszi figyelembe a magyar kvótanépszavazás eredményét.

1 2 3 4 5 6 7
17
A címlapról ajánljuk