hvg.hu/MTI Gazdaság

Jönnek a LED-lámpák Budapestre több mint egymillárdért

A ma elfogadott előterjesztés azt jelenti, hogy megkezdhetik a közbeszerzési eljárást az új lámpák szállítására. Ennek ellenére egy tenderen már ki is hirdették az eredményt, felújítják a közvilágítást a 11-es út III. kerületi része mentén.

hvg.hu Tech

Ha az E.ON ügyfele, jobb, ha felteszi a telefonjára ezt az alkalmazást

Az E.ON területén már 59 településen elérhető az az alkalmazás, amellyel az energiaszolgáltató ügyfelei bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást, azokról a településekről, ahol a cég javítja a közvilágítást. A vállalat azt ígéri: így jó esély van rá, hogy gyorsabban el is hárítják a hibát.

hvg.hu Itthon

Már nem nyomoznak Tiborczék lámpái ügyében

A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette az Elios Innovatív Zrt. LED-lámpás beruházásai miatt tavaly év elején indított nyomozást. A feljelentők a napokban kapták kézhez a nyomozás elutasításáról szóló határozatot és az indoklást – írja a Direkt36.

hvg.hu Vállalkozás

Üzletileg is megérett a LED-es közvilágítás

Na persze nem úgy, mint Dunaújvárosban (vagy több, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozott cég által végzett "elsötétítési" projekt esetében), hanem tisztán technológiai és üzleti szempontok alapján. A LED technológia ugyanis e szinten, a fény- és szolgáltatási szintek megtartása mellett is akár 60 százalékos megtakarításra lehet képes – és az önkormányzatok számára akár 10-12 éves megtérülési idővel kalkulálható befektetésként is elérhető.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk