MTI Világ

Rákapcsolt a francia elnökválasztás esélyese

A közelgő franciaországi elnökválasztás jelöltjei közül a haladás képviselőjének állította be magát szombati kampányrendezvényén a függetlenként induló volt szocialista gazdasági miniszter, Emmanuel Macron.

MTI/hvg.hu Világ

Orbán Trump jelszavával ment neki Európának

Újra naggyá tenni Európát – mondta Brüsszelben a magyar miniszterelnök, aki az Antall József Tudásközpont szervezte rendezvényen fejtette ki véleményét ismét az európai útról. Európa akkor lesz újra erős, ha nemzetekre esik, és elfelejti a föderalizmust, de egy közös védelmi szövetség azért kéne – fejtette ki Orbán. Szerinte történelmi mondat Trump részéről, hogy America first, mert ez azt jelenti, hogy minden országnak joga van a saját nemzetét előtérbe helyezni.

Joó Hajnalka Itthon

Tinilányok kergetik őrületbe a Fidesz kommunikációs guruit

Kihívás elé állították a Fidesz kommunikációs szakembereit is a megváltozott médiafogyasztási szokások, tehát ami pár éve még egy független portál szétzúzásának jelszava volt, az ma húsbavágó kormányzati gond. Nincs jó módszer a választók megszólítására.

hvg.hu/MTI Világ

Ma eldől, mennyit ért az RMDSZ stratégiaváltása

Magyar idő szerint vasárnap reggel 6 órakor (helyi idő szerint 7 órakor) kinyitottak a szavazóhelyiségek Romániában, ahol képviselőket és szenátorokat választanak a kétkamarás bukaresti parlamentbe a következő négy évre.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk