Gyükeri Mercédesz - Joó Hajnalka Gazdaság

Begőzölt a kormány: a Heineken nem viheti el szárazon

Totális hadjáratra készül a kormány a holland Heineken ellen, az önkényuralmi jelképtilalommal próbálkozó törvényjavaslat csak az előszele volt a további támadásoknak – értesült a hvg.hu. Az igazi harc nem csak a sörért, hanem a határon túli szavazatokért is megy.

Hercsel Adél Itthon

Fideszből Momentum - A fiatalság géniusza

Mit jelent a rendszerváltás idején születni? Leginkább azt, hogy fiatal felnőtté válva, 27 éves korára Magyarországon végképp befeszül az ember. Ráadásul, miközben szeretne a sorsán fordítani, úgy érzi, hogy minden afelé tolja: legyen pont olyan, mint a Fidesz. Rémálom friss politikai belépőknek.

MTI Világ

Rákapcsolt a francia elnökválasztás esélyese

A közelgő franciaországi elnökválasztás jelöltjei közül a haladás képviselőjének állította be magát szombati kampányrendezvényén a függetlenként induló volt szocialista gazdasági miniszter, Emmanuel Macron.

MTI/hvg.hu Világ

Orbán Trump jelszavával ment neki Európának

Újra naggyá tenni Európát – mondta Brüsszelben a magyar miniszterelnök, aki az Antall József Tudásközpont szervezte rendezvényen fejtette ki véleményét ismét az európai útról. Európa akkor lesz újra erős, ha nemzetekre esik, és elfelejti a föderalizmust, de egy közös védelmi szövetség azért kéne – fejtette ki Orbán. Szerinte történelmi mondat Trump részéről, hogy America first, mert ez azt jelenti, hogy minden országnak joga van a saját nemzetét előtérbe helyezni.

Joó Hajnalka Itthon

Tinilányok kergetik őrületbe a Fidesz kommunikációs guruit

Kihívás elé állították a Fidesz kommunikációs szakembereit is a megváltozott médiafogyasztási szokások, tehát ami pár éve még egy független portál szétzúzásának jelszava volt, az ma húsbavágó kormányzati gond. Nincs jó módszer a választók megszólítására.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk