Somogyi Tamás Itthon

A pártoknak a Facebook igazi vadnyugat: minden olcsó, és nincsenek szabályok

Az LMP által idén nyáron utcai plakátokra költött szerény összeg a Facebook világában értelmetlen pazarlás. Most, hogy botrányos törvény tiltja a kültéri hirdetéseket, a politikai versengés még nagyobb erővel jelenhet meg a közösségi médiában, ahol egyértelműen a Jobbik teljesít a legjobban. A Facebookra ráadásul nincs törvény, és szabályozni is értelmetlen vállalkozás lenne.

hvg.hu Itthon

Kubatovra hajtottak: alig 300 ezerből kezdett önnépszerűsítő kampányt a Momentum

A Jobbik korábbi zöld-fehér és a nemzeti szín kormánykonzultációs levelek után megérkeztek a postaládákba a Momentum lila-fehér tájékoztatói. Illetve: már amelyikbe, a terjesztés egyelőre ugyanis random-alapon működik. A szimpatizánsok finanszírozta szóróanyagokkal egyelőre csak gyakorol, illetve bemelegít a párt.

hvg.hu Itthon

Ezért magabiztos a Fidesz: "az Iszlám Állam minden akciója minket erősít"

Hiába voltak már sokáig terítéken, sőt, indultak egyszer már hanyatlásnak a kormány bevándorlásellenes szólamai, a közelmúltbeli terrorcselekmények miatt akár a választásokig kitarthat az emberek biztonságérzetét fókuszba állító kommunikáció. Az Iszlám Állam és Botka László a fideszesek szerint akarattal sem tolhatná jobban a kormánypártok szekerét.

hvg.hu Itthon

Fabricius Gábor: a rendszerváltás óta háborús a hangulatunk

Óriási nézettséget hozna, ha a tévében szembesítenének migránsokat határőrökkel, vagy a kilakoltatást végzőket azokkal, akiknek el kell hagyniuk az otthonukat - véli Fabricius Gábor médiadesigner, író. Arról is megkérdeztük: mennyi idő alatt lehetne átformálni a közvéleményt, ha hirtelen új közellenséget kellene keresni, és mit tehetünk, hogy ne csak budapesti értelmiségiek beszélgessenek a toleranciáról.

hvg.hu Itthon

Nyelvi merénylettel a menekültekért

Nyelvőrök szemében sokkoló plakátok figyelmeztetnek rá: mi hiányozna az életünkből, ha semmit és senkit nem engednénk át határainkon.

hvg.hu Itthon

Megszólalt az exújságíró, aki az MSZP kommunikációját irányítja

A pártok helyett az arcok lesznek a fontosak a politikában, ezért az MSZP kommunikációja főleg Botka Lászlóról kell, hogy szóljon – árulta el az MSZP új kommunikációs igazgatója, Kerényi György. A volt független újságíró azt mondta, mivel Magyarországon 2017-re megszűnt a médiapiac, ezért már nem tud újságíró lenni, ezért ment el a párthoz dolgozni.

1 2 3 4 5 6 7
41
A címlapról ajánljuk