Gergely Zsófia Itthon

Új módszer: Anyukák hergelnek Juhász Péter ellen telefonon

Automata telefonhívásokkal próbálnak Juhász Péter ellen hangolni a gyermekelhelyezési ügyére hivatkozva – tudta meg a hvg.hu. Az Együtt elnöke szerint ez egy újabb karaktergyilkossági kísérlet ellene, de a hódmezővásárhelyi Fidesz-kudarcból is látszik, hogy ezek nem működnek.

hvg.hu Itthon

Az előre megfontolt bűntény, amelynek Orbán és Soros is áldozata

A politikai ellenfelet a nép ellenségévé maszkírozni, érvekkel való vita helyett porrá zúzni a célkeresztbe állított személy hitelességét, tekintélyét, kompetenciáját – ez a karaktergyilkosság képlete a HVG legfrissebb számának szerzői, a Political Capital szakértői szerint.

Riba István Itthon

Szintet léphet a karaktergyilkos Habony-média

Amerikából importálta a kormány az ellenfeleket manipulált hírekkel lejárató kampánytechnikát, amit összehangolt akciókkal igyekszik tökélyre fejleszteni a kormányközeli bulvármédia.

Gergely Zsófia - Nagy Iván Zsolt Itthon

Egy karaktergyilkosság krónikája – így ment neki a TV2 a hvg.hu újságírójának

Megfélemlítő támadássorozatot indított a TV2 Tények műsora a hvg.hu munkatársa, Gergely Zsófia ellen. A hvg.hu szerkesztősége a leghatározottabban visszautasítja a torzításokra épülő karaktergyilkossági-kísérletet, és kiáll kollégája mellett. A Tények állításainak hátteréről, valamint a hvg.hu álláspontjáról az alábbiakban az érintett, Gergely Zsófia, illetve Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő írását olvashatják.

Gergely Zsófia Itthon

Spéder milliós sérelemdíjat követel a TV2 lejárató riportjáért

Minden sértő állításért több százezret, plusz minden egyes lesifotóért 100 ezer forintot, így összesen 5,7 millió forint sérelemdíjat követel Spéder Zoltán a TV2 Tények róla készült riportja miatt. A hvg.hu ott volt a tárgyaláson, ahol Vajna tévéje azt állította, fontos közügyeket tártak fel az üzletember zsebében és magánéletében turkáló anyaggal.

Gergely Zsófia Itthon

Megtudtuk, ki készítette a karaktergyilkos Spéder-riportot

Rejtőzködő riporter készítette a TV2 Tények elhíresült Rejtőzködő milliárdosok sorozatának legutóbbi, Spéder Zoltánról szóló részét – és nem véletlenül. A hvg.hu megtudta, hogy ezt a riportot is az a Kunfalvi Nóra készítette, akinek korábbi anyagaiból botrány kerekedett. A keddi, szintén karaktergyilkosságnak tűnő riportnál nem írták ki a nevét, és azt úgy szerkesztették, másból se derüljön ki, ki csinálta. A TV2 szerkesztőségi autonómiájára hivatkozva nem árulja el, ki volt a szerző.

hvg.hu Itthon

Molnár Gyula: "Én vagyok a legvilágosabb példája egy karaktergyilkosságnak"

Szükség van a szétesett baloldal újbóli összefogására, így a dunaújvárosi időközi választáson a szocialistáknak vissza kellene lépniük a DK javára – erről beszélt az MSZP elnöki székére pályázó Molnár Gyula a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A politikus a korábban őt ért korrupciós vádakkal kapcsolatban azt mondta, hogy karaktergyilkosság áldozatává vált.

hvg.hu Itthon

Pukli szerint a hatalom fél

Az iskolaigazgató visszavág. A tanárlázadás egyik vezéralakja a Népszabadságnak nyilatkozott szocialista múltjáról, családjáról és a szüleit zaklató köztévéről.

MTI/hvg.hu Itthon

Bekóstolta a kormánypárti lap a tanárlázadás egyik alakját, Soros sem maradt ki

Civilt leplezett le hasábjain a kormánypárti Magyar Idők. Radó Péter, a Civil közoktatási platform egyik "emblematikus alakja", a Soros-féle OSI egyik intézményének helyettes vezetője volt. A tanácsadó cég, amelynek Radó az ügyvezető igazgatója, a mostani kormánytól mintegy 200 millió forint összértékű megbízásokat kapott.

Antal Attila Vélemény

Fidesz: internet igen, népszavazás nem?

A Fidesz internetes közösségi hálózatépítése alapvetően szemben áll azzal, hogy a kormányrúd átvételével – mintegy varázsütésre – népszavazás-ellenes irányt vett a párt kommunikációja. Az internet tipikusan olyan háló, ami „az állandó népszavazás” elvére épül, s ezt nem lehet politikai korlátok közé szorítani.


A címlapról ajánljuk