MTI Világ

Kardos ámokfutó támadt egy svéd iskolára - három halott

Karddal vagy késsel hajtott végre támadást egy maszkos merénylő egy délnyugat-svédországi iskolában csütörtökön. Egy tanár a helyszínen meghalt - közölte a helyi rendőrség. Később közölték, hogy egy fiú tanuló és a támadó is belehalt sérüléseibe.

MTI Kult

Karddal ismerjük meg a magyar virtust Hende Csaba szerint

A magyar kard történetét bemutató, értékes műtárgyakat és kardritkaságokat szerepeltető tárlatot nyitott meg Hende Csaba honvédelmi miniszter a budapesti Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeumban kedden.

MTI Itthon

Kardot emeltek a rendőrökre, TEK-esek fogták le őket

Vádat emeltek két érdi férfi ellen, akiknek januárban egy falopási ügyben támadt nézeteltérésük a rendőrökkel, valamint egy harmadik érdi férfi ellen, aki pedig szamurájkarddal fenyegette a rendőröket.

HavariaPress Itthon

Balhés vége lett egy szombati mulatságnak

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki egy étteremben kialakult vitát követően fegyverrel, majd karddal fenyegette meg egyik ismerősét Oroszlányban.

hvg.hu Itthon

Karddal támadtak rendőrökre Érden

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség indítványozta három érdi lakos előzetes letartóztatását, akik január 25-én karddal szegültek ellen a rendőri intézkedésnek.

HavariaPress Itthon

Karddal támadt járókelőkre egy szekszárdi nő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 19 éves szekszárdi nőt, aki augusztusban és szeptemberben több alkalommal fenyegetett meg járókelőket karddal és késsel, valamint megütötte és megrúgta őket.

1 2 3

A címlapról ajánljuk