MTI Világ

Drámai videón az észak-koreai katona szökése

Drámai felvételt hozott nyilvánosságra szerdán az ENSZ egy észak-koreai katona szökéséről a demarkációs vonalon át Dél-Koreába: a határőrök üldözőbe vették és meglőtték a dezertőrt, de közben átlépték az elválasztó vonalat, megsértve ezzel az 1950–53-as koreai háborút lezáró fegyverszüneti egyezményt.

Czeglédi Fanni Kult

"Mi abban nevelkedtünk, hogy merjünk rosszak lenni"

Milyen félelmeik vannak a fiatal színészeknek? Hogy fogadják őket az idősebb kollégák? PÁR excellence című párosportré-sorozatunkban tehetséges pályakezdő művészeket mutatunk be, akik generációjuk meghatározó alakjaivá válhatnak a következő években. Ismerjék meg a Katona József Színházhoz frissen szerződtetett Rujder Vivient és Dér Zsoltot.

hvg.hu Itthon

Gyomorforgató "határőrszendvics" miatt tört ki az újabb Facebook-csata

Ijesztő fotó terjed a Facebookon, amit egy neve/célkitűzése alapján a határon szolgálatot teljesítők érdekeiért küzdő, de nem beazonosítható csoport tett közzé. Azt állítják, hogy a képen egy rendőr szendvicse látható, ami éppen csak "nem mászik magától" arrébb, annyira romlott. Vigyázat, köznyugalom/étvágy megzavarására alkalmas felvétel!

hvg.hu Élet+Stílus

Megoldódott a rejtély, 71 év után virágot vihetett apja sírjára egy budapesti nő

Egy 71 éves budapesti nő sosem találkozhatott az édesapjával, mert még a születése előtt meghalt, de a sírját sem tudta látogatni, mert nem tudta, hol temették el – mostanáig. Kiderült, hogy az egyik makói temetőben édesapjáé az a hősi sír, amelyen eddig az „ismeretlen honvéd” felirat állt – derül ki a keddi Délmagyarországból.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk