hvg.hu Világ

Egy magyar is meghalt a madeirai tragédiában

A magyar külügyminisztérium kedd este megerősítette, hogy egy magyar állampolgár is meghalt, amikor fa dőlt egy vallási fesztivál résztvevőire a Portugáliához tartozó Madeirán.

hvg.hu Itthon

Kidőlt fa miatt késnek a székesfehérvári vonatok

A szél fát döntött a vasúti sínekre Szabadbattyán és Székesfehérvár között, emiatt a Budapest–Székesfehérvár–Szabadbattyán vonalon 10-20 perccel növekedhet néhány délutáni vonat menetideje – közölte a Mávinform.

MTI Itthon

Szélvihar: égtek a vonalak a tűzoltóknál

A viharos szél miatt országszerte körülbelül négyszázötven helyre riasztották a tűzoltókat, a legtöbb bejelentés Pest megyéből és Budapestről érkezett – közölték a katasztrófavédelemtől péntek este.

MTI Itthon

Késésre számíthat, aki Észak-Magyarországon vonatozik

A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon a vihar miatt 20-30 perces késésekre számíthatnak az utasok, Jászárokszállás és Jászapáti között pedig fa dőlt a sínekre, nem járnak a szerelvények – közölte a Mávinform kedd délután.

hvg.hu Itthon

Kidőlt egy életveszélyes fa a Városligetben

Pénteken kidőlt egy fa a Városligetben, de szerencsére nem sérült meg senki – közölte a ligeti városrendezési projektet vivő Városliget Zrt., amely szerint ezért is nagyon veszélyes, ha a beteg és balesetveszélyes fákat nem vágják ki.

MTI Közlekedés

Csak szerdán áll helyre a vonatforgalom a Bakonyban

Kedden két helyen is kidőlt fa okozott problémát a vonatközlekedésben, Veresegyháza mellett már újraindult a forgalom, azonban a Bakonyban még nem sikerült maradéktalanul helyreállítani a vonalat, így csak szerdán indulhat meg a vasúti forgalom.

MTI Itthon

Nagyot szívhatnak a miskolci vonalon vonatozók

60-80 perces késésekre kell számítaniuk az utasoknak a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon hétfő délután, Isaszeg és Gödöllő között pótlóbuszok járnak – közölte a Mávinform.

1 2 3

A címlapról ajánljuk