MTI Közlekedés

Több kilométeres még a dugó az M1-M7-esen

Több kilométeres a torlódás az M1-es és az M7-es autópálya közös budapesti szakaszán, Törökbálint közelében, a Budapest felé vezető oldalon, ahol reggel kigyulladt egy autóbusz – közölte a rendőrség csütörtökön.

hvg.hu Itthon

Fotó: Így lángolt a busz az M7-esen

Balatonendrédnél gyulladt ki és égett le egy turistabusz, az ötven utas időben lemenekült a buszról. A tűzoltódarura azért is szükség volt, mert az aszfalt megolvadt a lángoló jármű körül, ebből kellett kiemelni aztán a maradványokat.

MTI Közlekedés

Kigyulladt egy gyerekeket szállító busz Siófokon

A busz a tizenöt gyereket és két kísérőjüket az uszodába vitte, amikor a motortérből lángok csaptak fel. A sofőr azonnal megállt, leszállította a gyerekeket a járműről, és két kézi tűzoltókészülékkel megpróbálta elfojtani a tüzet, közben a kísérőtanár hívta a tűzoltókat. Senki nem sérült meg.

MTI Közlekedés

Fotó az M7-esen kiégett buszról

Pénteken reggel 49 utassal a fedélzetén kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán Siófok és Zamárdi között a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A busz Budapestről tartott Szlovéniába. Amikor a tüzet észlelték a sofőr félreállt, mindenki időben le tudott szállni a járműről, senki sem sérült meg. A forgalom már zavartalan a baleset helyszínén.

hvg.hu Közlekedés

Örüljön, hogy nem ült ezen a buszon!

Szerencsére csak a vezető és egy utas volt a 153-as busz egyik csütörtök esti járatán, így gyorsan el tudták hagyni azt, amikor a XI. kerületi Neumann János utcánál kigyulladt. Itt megnézheti az oltás után készült képeket.

1 2

A címlapról ajánljuk