hvg.hu Itthon

Guardian: Az uniópártiak meggyőzése lehet Orbán legnagyobb választási kihívása

Egy év sincs már a következő országgyűlési választásokig Magyarországon, és a Fidesz minden bizonnyal továbbra is a nemzet legfőbb védelmezőjeként sulykolja magát a köztudatba. Van valami azonban, amiről Orbán Viktornak meg kell győznie a nagy többségben lévő uniópárti választókat – derül ki a The Guardian véleményrovatából.

MTI Itthon

Szijjártó: Kipécézték, és aljasan támadják Magyarországot

Európa súlyos, történelmi kihívásokkal szembesül, és ezek elvették néhány európai ország és európai intézmény józan eszét – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Cipruson, ahol az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának ülése után.

Dubrovszki Dániel Élet+Stílus

Bár kamu a Kék Bálna, a gyerekek önvagdosása valódi

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire kell komolyan venni az utóbbi időben komoly pánikot kiváltó Kék Bálna nevű internetes játékot. Ha a sztori nem is (úgy) igaz, ahogy elterjedt, attól még a jelenség, hogy gyerekek magukat vagdossák, létezik. Igaz, nem feltétlenül a Bálna miatt.

hvg.hu Gazdaság

Adópárbajra hívta ki Trumpot a veterán milliárdos

A republikánus elnökjelölt nem hajlandó közzétenni adóbevallását arra hivatkozva, hogy az adóhivatal éppen vizsgálja az ügyeit. Ez ócska kifogás – hangsúlyozta Amerika leghíresebb befektetője, a veterán Warren Buffett.

hvg.hu Nagyítás

Tough Guy: a legkeményebb férfiak versenye - Nagyítás-fotógaléria

Lángoló szénabálák, mellkasig érő sártenger és jéghideg vizű pocsolyák: ezek a legfontosabb kellékei a világ legdurvább versenyének. A Tough Guy Challenge a legkitartóbb sportolók számára is komoly kihívást jelent, mégis minden évben Petronba csábít több ezer jelentkezőt, akiknek csupán egyharmada jut el a célig.


A címlapról ajánljuk