hvg.hu Itthon

Rogán lekötelezettjei lekapták a kirakatba kiplakátolt üzleti terveiket

Eddig keveset lehetett tudni a Nemzeti Otthonteremtési Közösségekről (NOK), amelyekhez tavaly tolt át törvényt néhány nap alatt Rogán Antal minisztériuma, a 444.hu újságírója azonban véletlenül megtudott néhány részletet a tervekről. Szembejöttek vele az utcán, szó szerint kirakatba rakták azokat.

hvg.hu Itthon

Betörték a boltos kirakatát, aki tiltakozott az alpolgármester viccelődése ellen

Horogkeresztet rajzoltak egy harkányi üzlet elé, és több helyen betörték az ablakát. A rongálás azután történt, hogy a tulajdonos a második világháborúban a zsidók megkülönböztetésére használt Dávid-csillagos plakátokat rakott ki a boltjára. A férfi ezzel akart tiltakozni az ellen, hogy a város alpolgármestere Hitlerrel és a menekültekkel viccelődő képet osztott meg közösségi oldalán – hangzott el a keddi RTL Híradóban.

hvg.hu Itthon

Pornó ment a kirakatban a győri sétálóutcában

Fényes nappal és késő este is kemény pornó ment az egyik LCD-tévében kedden a győri Baross utca egyik kirakatában. Az üzemeltető cég vezérigazgatója szerint a készüléket meghackelték – írja a Kisalföld, amely fotókat is szerzett a felnőtteknek szóló tartalomról. A cikk szerint technikailag tévék meghackelése is lehetséges.

MTI Itthon

Kirakatokat törtek be Miskolcon

Üzletek kirakatait törte be két férfi Miskolcon, majd a zsákmánnyal elmenekült, de elfogták őket - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

1 2

A címlapról ajánljuk