hvg.hu Élet+Stílus

Nem épp cuki oldalukról mutatkoznak be ezek a koalák – videó

Autópályán verekedő koalákat mentett egy ausztrál nő. A rendszerint lassú mozgású és barátságosnak tűnő erszényesek ezúttal sebesen kavarogtak az aszfalton, és kifejezetten agresszívek voltak egymással, ezért nem is vették észre a nagy sebességgel közelítő kamiont.

hvg.hu Shake

Váratlan vendég mászott be a sürgősségire Ausztráliában – videó

Egy ausztrál kórház biztonsági kamerája biztosította mára a napi cukit. Hamilton város kórházának sürgősségi várójába egy koala sétált be, miután kinyílt a fotocellás ajtó. Körbenézett az üres teremben, majd lelépett. Nem tűnt zaklatottnak, inkább éhesnek. A kommentelők mindenesetre imádták. Videó.

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

Brókerbotrány és koalák a hét képein

Eltemették Borisz Nyemcovot, mobilkonferencia Barcelonában, újra látható a Kossuth Lajos-emlékmű, megérkezett a két koala - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Itthon

L. Simonnak nincs viszonya a koalákkal, Tarlós inkább delfin lenne - videó

A főpolgármester nem lenne koala, a delfin és a szibériai tigris között vacillál, de Tarlós István szeret szimaptikusnak tűnni, jóságos lenni. L. Simon László államtitkárnak viszont egyáltalán nincs viszonya a koalákkal. Politikusokkal avatták fel Budapest két új „látványosságát”, Vobarát és Nur-Nuru-Bint, a két és fél éves koalafiúkat.

1 2 3

A címlapról ajánljuk