Bejelentkezés  

F1: Az előjáték főpróbája jól sikerült

F1: Az előjáték főpróbája jól sikerült

Ahogy az 53 éves Martin Brundle (egykori F1-es pilóta) ott toportgott a boxutca kijáratánál a szezon első szabadezdése előtti másodpercekben a BBC kamerája előtt, és láthatóan izgatottan várta, hogy végre zöld jelzést kapjon a másfél hónapja egyre jobban felspanolt Forma-1-es mezőny, az egész száguldó cirkusz adrenalinpumpáló hatását látni lehetett.

F1: a mószerolás már versenyszezon szintű

F1: a mószerolás már versenyszezon szintű

Véget ért a Forma-1 2012-es szezonjának felkészülését szolgáló második közös teszt. A négynapos tréning után is azonban csak a titkolózások tényében és a jövő hétre szóló, különutas tesztekre való hajlandóságban lehetünk biztosak. A Lotus pedig vagy kap egy plusz napot - amiért lényegében ki kellett hagynia az e heti dzsemborit -, vagy nem.

Forma-1: a Twitteren kért elnézést Hamilton

Hamilton a vasárnapi belga Forma-1 futam után Kobayashit tette felelőssé az incidensért, ugyanakkor hangsúlyozta: biztos benne, hogy dobogós helyezést veszített a kieséssel.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X