Bicsérdi Ádám - Bodnár Zsolt Kult

"5 napot vártam erre!" – Ez volt a Sziget idei legerősebb estéje

Hétfőn, végéhez közeledve a Sziget egy napra megint zenei fesztivállá változott. Nemcsak hogy sorban, szinte szünet nélkül lehetett végignézni izgalmas koncerteket, de mindegyik produkció egy sokszínű 2017-et varázsolt a Hajógyárira, így nem csoda, ha valaki a címben idézett mondatot ordította mögöttünk Mac DeMarco fellépése alatt.

Bicsérdi Ádám Kult

Telnek a szeretetkuckók, gyűlnek a pancsolók - a keménymag már elfoglalta a Szigetet

Ugyan csak szerdán, a mínusz egyedik nappal indul a Sziget programja, a keddi bejáráson már a megszokott látvány fogadott minket: sorok a Festipay-pontokon, nagy csoportokban táborozó nyugat-európaiak és már az összes színpadon finomhangoló személyzet. A szervezők szerint a P!nk-koncertre érdemes 3-4 órával a kezdés előtt elindulni, a fesztivál ideje alatti esetleges viharok miatt pedig nem kell aggódni, van terv egy lehetséges özönvíz kezelésére is.

MTI Kult

Újra Magyarországra jön a 2Cellos

Új lemeze turnéja keretében Budapestre is ellátogat decemberben a 2Cellos nevű csellista formáció, amely vadonatúj klasszikus zenei átdolgozásaikat 12 fős vonós zenekar kíséretében adja elő a Papp László Budapest Sportarénában.

Bicsérdi Ádám - Németh Róbert Kult

Magasabb sebességre kapcsol a fesztiválszezon - ezt a 15 fellépést semmiképp sem hagynánk ki

Az idei jubileumi Sziget mellett augusztusban szinte minden hétre jut zenei fesztivál, Zamárdiban például párhuzamosan, egymás mellett zajlik majd a hazai popfanoknak szánt Strand és a rengeteg külföldit vonzó elektronikus B.my.Lake. De jut egy legenda a FEZEN-re is, szóval minden műfajban várható zenei csemege a nyár végéig.

1 2 3 4 5 6 7
47
A címlapról ajánljuk