Joó Hajnalka Itthon

Tinilányok kergetik őrületbe a Fidesz kommunikációs guruit

Kihívás elé állították a Fidesz kommunikációs szakembereit is a megváltozott médiafogyasztási szokások, tehát ami pár éve még egy független portál szétzúzásának jelszava volt, az ma húsbavágó kormányzati gond. Nincs jó módszer a választók megszólítására.

Joó Hajnalka Itthon

Sürgősen keresi a kormány az új csodafegyvert

Legkésőbb márciusig, vagyis szűk két hónapon belül meg kell találnia a kormányzati kommunikációs stábnak azt az intézkedést és a hozzá kapcsolódó új hívószót, amelyre a 2018-as választási kampányát építheti a Fidesz – értesült a hvg.hu.

Horváth Zoltán Itthon

Horváth Zoltán: Bűnismétlés előtt

A HVG volt főszerkesztő-helyettesének írása arról, hogy ha eredményes lesz a népszavazás, akkor az a vigasz sem maradhat, mint eddig, miszerint a világ szégyenpadján nem a nemzet, hanem csak az ország kormánya ül. Vélemény.

Konok Péter Itthon

Népszavazzatok Barabásra!

A keresztények világszerte kezdhetnek aggódni, a kormány most éppen őket akarja megvédeni. Vélemény.

hvg.hu Világ

Nem a menekült sok, csak rosszul számolják őket?

Orbán Viktor szerint 12 másodperceként érkezik egy menekült Európába, így a földrész eddig jóformán sosem látott migránshullámmal küzd. Elkezdtük szorozni ezt a számot, kivetítettük percre, órára, napra, évre, és olyan adatot kaptunk, ami sehol máshol nem köszön vissza. Ráadásul bécsi kutatók jelentkeztek a minap, és közölték: igazából a menekültek aránya meglepően állandó, ha innen nézzük, nincs is semmi extra terhelés.

1 2 3
A címlapról ajánljuk