Balázs András Itthon

Az elit ellenzéke

Az elitellenesség és a múlt megtagadása sikerhez vezethet - de Orbán is így jutott idáig.

Varga Áron Itthon

Hogyan beszélj a választóidhoz?

A 21. században már magától értetődő, hogy a jó politikai kommunikáció egyszerű és mindenki számára érthető. Ugyanakkor az, hogy az egyszerűsítés és ismétlés elkerülhetetlen, nem jelenti, hogy a hatékony politikai üzenet szükségszerűen hazug és ostoba is.

Tamás Gáspár Miklós Itthon

TGM: Aggodalmaink

Ez a rendszer a robbanás felé tart, és nem tudjuk, mikor és kit hogyan talál meg. Orbánnak mennie kell.

Horn Gábor Itthon

Váltás vagy rohadás

Trump hozta Amerikába, ám számunkra nem most kezdődött az igazságon túli politika gyakorlata.

hvg.hu Itthon

Simicska nagyon sok pénzt áldozna Orbán leváltására

A nagyvállalkozó csendben kivár, de figyeli a Fidesz belső életét és az ellenzéket is, és vagyona tekintélyes részét hajlandó lenne feláldozni egy kormányváltásért. Vona Gábort, akivel nemrég ismerkedett össze, ugyanakkor még nem tartja alkalmas kormányfőnek, bár a Jobbik elnöke emlékezteti őt a fiatal Orbánra. A Jobbik tagadja, hogy bármiféle közeledés lenne a párt és a nagyvállalkozó között.

MTI Itthon

Gyurcsány szerint van nehezebb, mint Orbán leváltása

Orbán Viktort könnyebb lesz leváltani, mint utána átvenni a kormányzást - mondta a DK elnöke egy lakossági fórumon. Gyurcsány Ferenc szerint mindazonáltal a Fidesz stabil, a párt többsége egyelőre kikezdhetetlen.

MTI Itthon

Vona: Nem szeretem a "cukiságkampány" kifejezést

A Jobbik elnöke ugyan "nem szeretné leírni a komoly hálózattal rendelkező baloldalt", de mégis ezt teszi, és biztos benne, hogy ha valaki képes lehet leváltani a jelenlegi kormányt, az a Jobbik. Vona azt is mondta: nem szereti a "cukiságkampány" kifejezést, mert azt sugallhatja, hogy ez átverés, a Jobbik eljátszik valamit, miközben a "néppártosodás átélt, komolyan vett folyamat".

1 2 3 4 5 6 7
17
A címlapról ajánljuk