hvg.hu Itthon

Láncfűrésszel támadtak egy tinire a hangos zene miatt

Brutális emberölési kísérlet miatt emelt vádat egy helvéciai férfi ellen a megyei főügyészség - írta a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal. A vádlott láncfűrésszel sebesített meg egy fiatal fiút, és azzal is megfenyegette, hogy szétdarabolja.

MTI Shake

"Nem féltem, hogy meg fogok halni" - Hasában egy láncfűrésszel gyalogolt kilométereket

Több mint 50 kilométert tett meg egy brazil földműves hasában egy láncfűrésszel, mire végre megműtötték. A férfi jól van, állapota stabil, normálisan eszik, hamarosan, néhány napon belül, haza is engedik – tudatta helyi idő szerint csütörtökön a Rio Grande do Sul szövetségi állam fővárosától, Porto Alegrétől több mint 600 kilométerre fekvő Santa Rosa kórháza.

hvg.hu Itthon

Láncfűrésszel támadt a lányáékra, több évet kapott

Két év hét hónap börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Járásbíróság azt a polányi férfit, aki tavaly nyáron egy éjszaka láncfűrésszel felfegyverkezve támadt rá lányára és annak családjára - írta a sonline.hu Somogy megyei híroldal.

MTI Bűnügy

Lebuktak a láncfűrésztolvajok, amikor visszavitték

A szertárt feltörve ellopták a földeáki önkéntes tűzoltó-egyesület két láncfűrészét. A bűncselekményt elkövető két fiatalember az után bukott le, hogy megpróbálta visszajuttatni a szerszámokat - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával