Németh András Gazdaság

Mindenki nagyot kaszálna az elplázásodó repterek több százmillió utasán

Önműködő beszállító- és csomagfeladó pultok, majd arcfelismerő rendszerrel ellátott biztonsági kapuk – így működik a szingapúri Csangi repülőtér legújabb, négyes terminálja. Az utasok imádják a sorok nélküli légikikötőt, s meg is jutalmazzák az osztályon felüli kiszolgálást: az átlagosnál többet költenek a reptéri boltokban. A már inkább bevásárlóközpontra emlékeztető repülőterek kénytelenek folyamatosan fejlődni, ha nem akarnak alul maradni az e-kereskedőkkel folytatott versenyben.

Németh András Vállalkozás

Átszállás nélkül Budapestről az USA-ba, újraindultak a közvetlen járatok

Több mint hat éves szünet után ismét el lehet jutni közvetlen járattal Budapestről az USA-ba: a LOT első New York-i járata csütörtökön landolt a Kennedy reptéren. A lengyel légitársaság Budapest-Chicago járatának első gépe pénteken indul, az American Airlines pedig legfontosabb keleti parti hubjába, Philadelphiába indított járatot.

1 2 3 4 5 6 7
45

A címlapról ajánljuk
Orbán kezében a CEU sorsa

Orbán kezében a CEU sorsa

Meddig feszíti a húrt a magyar kormány a CEU működéséhez szükséges államközi szerződés ügyében? És mennyit bír ki még bizonytalanságban az egyetem? Ezt is mérlegelik ma és holnap az intézmény döntéshozói.

Még több hír a Nissan támogatásával