hvg.hu Nagyítás

Állatságok - A majom évétől a kakasig

Hajlamosak voltunk 2016-ot rossz évként elkönyvelni, de szilveszter napján talán megengedhető, hogy a világpolitika vagy a hazai közélet helyett a piti ügyeinkre fittyet hányó állatvilág vidítson fel minket. Galériánkban megdöbbentő vagy épp mókás pillanatokat élhet át, az embert felöklelő bikától a szelfibe tolakodó tevéig. Nagyításunkhoz hasonlóan színes és izgalmas 2017-et kívánunk olvasóinknak is!

HVG Extra Business Business magazin

A hazárdjáték lordjai - Legendás magyar játékosok történetei

Adósságai elől Monte-Carlóba menekült és ott rulettkirállyá vált szerencselovag, megrögzött kártyásból sikeres üzletemberré és elismert politikussá nemesedett jogász és kártyajátékosként nem túl szerencsés kezű, de annál állhatatosabb írólegenda – három szenvedélyes játékos története a XIX-XX. század fordulójáról.

Blikk Itthon

Hogyan pusztult el Overdose?

Vérmérgezésben pusztult el a magyar csodaló, Overdose, akinek temetését most szervezi gazdája, Mikóczy Zoltán. A házi őrizetből nemrégiben kiengedett, korábban áfa-csalással vádolt férfi a Blikknek arról is beszélt, hogy szerinte azok juttatták őt a rács mögé, akiket zavart, hogy Németországba vitte a versenylovat.

MTI Sport

Tilos lesz az ostor a magyar lóversenyeken

A versenyszervező Kincsem Nemzeti Kft. javaslatára a lóversenyzést felügyelő bizottság kísérleti jelleggel hozzájárult az ostorhasználat teljes betiltásához Magyarországon a galopp és az ügető szakágban egyaránt.

Nagy Gergő - Szabó M. István Gazdaság

Kocsmákban nyílik a nemzeti szerencsejátékbolt

Két éve azzal az indokkal lehetetlenítették el a kocsmai játékgépek, nyerőgépek piaci működtetését, hogy a kormány eztán megvédi a társadalmat az efféle szenvedélybetegségek burjánzásától. Aztán most mégis az látszik körvonalazódni, hogy az állami szerencsejáték, mint a sorsjegyek és a lovi mégiscsak beszivároghat a kiürített területre. Lázár János vitte akkor a prímet, most nem lelkesedik az új ötletért, de vajon keresztbe tesz-e neki?

MTI Sport

Nő nyerte a Nemzeti Vágtát

A Tahitótfaluból érkezett Molnár Gyöngyi már nem először lett a leggyorsabb. A Hősök terén tartott lovas versenyen Baja, Hernádnémeti, Lemhény és Szentlőrinc versenyzőjét utasította maga mögé.

hvg.hu/MTI Gazdaság

Újra lovas nemzet lehetünk

Szinte valamennyi megyeszékhelyen van már bukmékeriroda, az egész országban összesen 245 működik. Országosan 30 dohánybolt szállt be az üzletbe.

MTI/Világgazdaság Gazdaság

Lóversennyel pótolják itthon a játékautomatákat

Megcsappantak tavaly a költségvetés játékadó-bevételei: az államkincstár szerint 30,9 milliárd forint folyt be a költségvetésbe, ami a tervezett 47 milliárd forint 65,8 százaléka – írja a Világgazdaság pénteki száma. A csökkenés oka az, hogy a nyerőgépek szinte teljesen eltűntek a piacról.

hvg.hu Vállalkozás

CBA-ban is lehet majd fogadni a lovira

Szombaton újabb 24 bukmékeriroda nyílik az országban, így már összesen 158 fogadóhelyen játszhatnak a lóverseny szerelmesei - írta a Világgazdaság, amely szerint egy budapesti CBA-ban is lehet majd fogadni.

hvg.hu Gazdaság

Újabb zsíros bizniszekkel bővülhetnek a trafikok

Lehet hogy további, zsíros bevétellel kecsegtető tevékenységekkel bővülnek a trafikok, az ittapiros.com úgy tudja, hamarosan beszervezik az internetes sportfogadást és a lóversenyt is foncsorozott kirakatok mögé.

hvg.hu Gazdaság

Visszatér a szerencsejáték a kocsmákba

Tovább bővítette lóverseny-fogadási hálózatát az állami tulajdonú Magyar Lóversenyfogadást Szervező (MLFSZ) Kft., ezúttal hét új iroda nyílt, közülük három Debrecenben – írta a Világgazdaság.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával